Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ja duck Profil |
#1 · Zasláno: 18. 10. 2015, 18:32:48
Ahoj,
na html stánku se mě podařilo dostat dva Javascripty, které začínají stejně <script language="JavaScript"> . Jeden je na začátku <body> a druhý na konci. Prosím pomužete mě. |
||
Leinad Profil |
#2 · Zasláno: 18. 10. 2015, 18:37:04
Ahoj,
a kde je problém? Napiš co si chtěl aby to dělalo, a hoď sem link na tvoji stránku (nebo Živá ukázka ) |
||
Keeehi Profil |
#3 · Zasláno: 18. 10. 2015, 18:41:00
ja duck:
„se mě podařilo“ Tak kde je problém? Nejlepší bude odkaz na živou ukázku. Je normálně možné víc javascriptů na jedné stránce. |
||
ja duck Profil |
#4 · Zasláno: 18. 10. 2015, 18:52:32
Leinad:
Prvni script nápis s efektem horské dráhy a druhý jsou oči u kurzoru. Jak jsem dal ten druhý do <body>, tak mě zmizel ten první. <script language="JavaScript"> var theText = "Welcome to the pages for children ."; function nextSize(i,incMethod,textLength) { if (incMethod == 1) return (52*Math.abs( Math.sin(i/(textLength/3.14))) ); if (incMethod == 2) return (150*Math.abs( Math.cos(i/(textLength/3.14)))); } function sizeCycle(text,method,dis) { output = ""; for (i = 0; i < text.length; i++) { size = parseInt(nextSize(i +dis,method,text.length)); output += "<font style='font-size: "+ size +"px'>" +text.substring(i,i+1)+ "</font>"; } theDiv.innerHTML = output; } function doWave(n) { sizeCycle(theText,1,n); if (n > theText.length) {n=0} setTimeout("doWave(" + (n+1) + ")", 180); } </script> .......blablabla <script language="JavaScript"> pic0=new Image(); pic0.src="eye.gif"; pic1=new Image(); pic1.src="pupils.gif"; var n4=(document.layers); var n6=(document.getElementById&&!document.all); var ie=(document.all); var O=(navigator.appName.indexOf("Opera") != -1)?true:false; var _d=(n4||ie)?'document.':'document.getElementById("'; var _a=(n4||n6)?'':'all.'; var _r=(n6)?'")':''; var _s=(n4)?'':'.style'; if (n4){ ........ |
||
Leinad Profil |
#5 · Zasláno: 18. 10. 2015, 20:00:39
ja duck: Zkopírovaný kód není živá ukázka. Takhle v tom pořádnou chybu nevidím, vidím jenom hromatu věcí které bych řešil jinak.
|
||
ja duck Profil |
#6 · Zasláno: 18. 10. 2015, 20:20:20
Vyřešeno!!
|
||
lionel messi Profil |
#7 · Zasláno: 18. 10. 2015, 20:44:38
ja duck:
„Vyřešeno!!“ Čo tak uviesť riešenie? Diskuse JPW: Pravidla diskuse JPW a doporučení » 8. Snažte se zajistit, aby po vyřešení vašeho problému bylo z diskuse zřejmé, jak byl vyřešen. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0