Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan22 Profil |
#1 · Zasláno: 17. 12. 2015, 18:39:12
Zdravím, prosím o radu, zda neznáte nějaké video kurzy nejlépe zdarma o tvorbě webu a hlavně v češtině (např. HTML, CSS, PHP, jQuery, apod.)
Jsem úplný začátečník, trochu znám jen HTML. |
||
Tomáš123 Profil |
#2 · Zasláno: 17. 12. 2015, 18:46:41
Jan22:
Síce nie formou videa, ale oplatí sa pozrieť na péhapko.cz. U zvyšku, predpokladám, hľadáš materiály vyžadujúce čo najmenšiu aktivitu. K dispozícii je samozrejme celý jakpsatweb.cz. Videotutoriál ti neodporúčim. Nikdy som žiadny nepozeral. |
||
Jan22 Profil |
#3 · Zasláno: 17. 12. 2015, 18:51:42
Tomáš123 [#2]: Děkuji za typ, určitě se na to podívám. ...Samozřejmě nepohrdnu dalšími odkazy :)
|
||
RastyAmateur Profil |
#4 · Zasláno: 17. 12. 2015, 22:18:02
|
||
lionel messi Profil |
#5 · Zasláno: 17. 12. 2015, 22:20:37
RastyAmateur:
„Dle mého názoru nejsou úplně k zahození ani LinuxSoft“ Pozor, nezohľadňuje PHP 5. Obsahuje množstvo zastaralých postupov. |
||
RastyAmateur Profil |
lionel messi:
To sice ano, ale některé základy se tam dají naučit. Není to tam špatně vysvětleno... Já žádný velký programátor nejsem, umím jen něco málo, a když se nad tím zamyslím, tak používám skoro jen podmínky a dotazy na databázi. Tyto 3 tutoriály (linuxsoft, itnetwork a pehapko) mi v začátcích pomohli asi nejvíce. Webové stránky mám jako koníček, a když se nudím, jen tak si projíždím tuto diskusi, jecas a podobné. Vždy se něco přiučím :) No jo! Ještě doporučuji, a to hodně, stránku jecas.cz, je to sice občas až pro ty mírně pokročilejší, ale jsou tam super návody, je to skvěle vysvětlené, prostě dokonalé! Určitě se na to někdy koukni! Dle mého názoru to má jen jednu chybu, a to, že se autor nevěnuje i jQuery. Myslím si, že v tom případě by to bylo opravdu dokonalé! |
||
Jan22 Profil |
|||
Časová prodleva: 10 let
|
0