Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pavla854 Profil |
#1 · Zasláno: 6. 2. 2016, 09:31:46
Zdravím, prosím pomůžete někdo? Chci si vložit do html kód, co mi blogspot vygeneroval, ale stále mi to hlásí nějakou chybu. Kam tedy přesně kód vložit?
Děkuji, Pavla |
||
Roman Plencner Profil |
Zdravím,
"Chci si vložit do html kód, co mi blogspot vygeneroval, ale stále mi to hlásí nějakou chybu" = akú chybu? "Kam tedy přesně kód vložit?" = na karte Rozloženie (v administrácii blogu) kliknite na Pridať modul gadget, z ponuky gadgetov vyberte: 1/ Adsense gadget (nastavte, uložte). 2/ Alebo ak máte pripravený kód z AdSense, zvoľte si gadget HTML / Javascript, vložiť kód a uložiť. Alebo sa dá pripravený kód z AdSense vložiť priamo do šablóny blogu, resp. do zdrojového kódu blogu. Viac info: support.google.com/adsense/answer/181960?hl=cs support.google.com/adsense/answer/181958?hl=cs support.google.com/adsense/answer/181950?hl=cs OT: K AdSense potrebujete byť identifikovanou osobou alebo platcom DPH ( adsense a dph) plus živnostenský list. |
||
pavla854 Profil |
Kód jsem vložila do ŠABLONA - UPRAVIT HTML, když jsem chtěla šablonu uložit, hlásilo mi to tuto chybu:
Chyba při analýze souboru XML, řádek 2292, sloupec 15: Attribute name "async" associated with an element type "script" must be followed by the ' = ' character. Na stránkách se mi objeví pouze prázdný box. Pokud jsem to zkusila dle Vaší rady - vložit gadget, výsledek byla úplně stejný. Víte prosím, co je to za chybu? V kódech se vůbec nevyznám. Děkuji Pavla Konkrétně chybu to hlásí u tohoto řádku: <script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> |
||
Kubo2 Profil |
pavla854:
Opraviť je to pomerne jednoduché: to async , čo tam vidíš, je názov atribútu, spomenutý v chybovej hláške. Podľa textu chybovej hlášky a hlavne podľa pravidiel značkovacieho jazyka XML, atribút vždy musí mať hodnotu -- tj. musí hneď za ním nasledovať symbol rovná sa, async= , a za ním hodnota atribútu v úvodzovkách: async="async" .
Takže stačí ten zápis atribútu async rozšíriť o jeho (pomyselnú) hodnotu (ktorá však v HTML je uvedená tým async , pretože je to v onom jazyku skrátený zápis atribútu definovaného výčtom či logickou hodnotou; viď tiež toto).
|
||
pavla854 Profil |
Kubo, moc děkuji za radu, místo async jsem tam vložila async="async". Chybu už to nehlásí, ale stále se reklama nezobrazuje, pouze prázdný box.
Kubo2: Kubo, moc děkuji za radu, místo async jsem tam vložila async="async". Chybu už to nehlásí, ale stále se reklama nezobrazuje, pouze prázdný box. |
||
pavla854 Profil |
#6 · Zasláno: 7. 2. 2016, 12:11:47
Není to třeba tím, že jsem si zakoupila svou doménu?
|
||
pavla854 Profil |
#7 · Zasláno: 8. 2. 2016, 08:02:55
Hotovo :-) Problém byl akorát v dlouhé schvalování.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0