Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
juraj Profil |
#1 · Zasláno: 6. 2. 2016, 11:48:32
Zdravím
ako poslať premennú do popupokna pomocou document.getElementById? V alerte mi premenné vypisuje v poriadku, ale neviem ich vypísať v popup okne v javascript tento kód sa nachádza v indexe <script type="text/javascript"> function pokus() { var popup; popup = window.open("Popup.htm", "Popup", "width=300,height=100"); var lblFirstName = popup.document.getElementById("lblFirstName"); var lblLastName = popup.document.getElementById("txtFirstName"); var lblFirstName = popup.document.getElementById("lblFirstName"); var txtFirstName= document.getElementById("txtFirstName").value; var txtLastName= document.getElementById("txtLastName").value; var txtmesto= document.getElementById("txtmesto").value; alert(txtmesto); lblFirstName.innerHTML = document.getElementById("txtFirstName").value; popup.document.getElementById("lblLastName").innerHTML =txtFirstName ; lblLastName.innerHTML = opener.document.getElementById("txtLastName").value; popup.focus(); } </script><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td> Meno: </td> <td> <input type="text" id="txtFirstName" value="" /> </td> </tr> <tr> <td> Priezvisko </td> <td> <input type="text" id="txtLastName" value="" /> </td> </tr> <tr> <td>Mesto</td> <td> <input type="text" id="txtmesto" value="" /> </td> </tr> <tr> <td> <input type="button" value="Odoslat" onclick="pokus()" /> </td> </tr> </table> a druhý je v súbore v Popup.htm <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td> Meno: </td> <td> <span id="lblFirstName"></span> </td> </tr> <tr> <td> Priezvisko </td> <td> <span id="lblLastName"></span> </td> </tr> <tr> <td> mesto: </td> <td> <span id="msge"></span> </td> </tr> </table> |
||
RastyAmateur Profil |
#2 · Zasláno: 6. 2. 2016, 12:54:11
juraj:
V js jsem opravdu amateur, ale napadá mě to udělat pomocí pole $_GET v php. var promenna = $("#id").val(); popup = window.open("Popup.php?var=" + promenna, "Popup", "width=300,height=100"); |
||
_es Profil |
#3 · Zasláno: 6. 2. 2016, 13:02:58
juraj:
Ako „vypísať“? Akú premennú? Kedy? |
||
juraj Profil |
#4 · Zasláno: 6. 2. 2016, 13:06:45
RastyAmateur, _es:
Premená sa vypíse keď niečo napíšem do inputu napr meno a hodnota sa prenesie do okna ale nechcem aby hodnorty pri prenose boli viditeľné |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 6. 2. 2016, 13:13:29
juraj:
Globálna vlastnosť opener je určená pre skripty v okne otváraného z iného okna, 19. riadok v tvojom kóde je preto nezmyselný. Objekt nového okna máš predsa v premennej popup - cez ňu máš prístup do celej stránky v novom okne.
|
||
juraj Profil |
#6 · Zasláno: 6. 2. 2016, 13:23:47
_es:
a keď mám tento kód prečo mi prepíše hodnotu premennej a zostane prázdna stránka? var myWindowk = window.open("2.php", "myWindowk", "width=300,height=100"); myWindowk.document.body.innerHTML = document.getElementById('txth').value; |
||
_es Profil |
#7 · Zasláno: 6. 2. 2016, 13:54:28
juraj [#6]:
Ten kód je snáď dosť krátky na pochopenie: Celý obsah elementu body v novom okne prepíšeš textovým reťazcom z inputu (asi) s id=txth .
|
||
juraj Profil |
#8 · Zasláno: 6. 2. 2016, 14:02:22
dakujem už som si to našiel
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0