Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Filips Profil |
#1 · Zasláno: 15. 12. 2005, 20:33:00
neví někdo jak nastavit ty servery? typ příchozího serveru, server příchozí pošty, server odchozí pošty???
Dík |
||
Martin Kuželka Profil |
#2 · Zasláno: 15. 12. 2005, 20:35:07
Nastavení těchto serverů se liší případ od případu. pomohlo by nám, kdybys nám napsal, co používáš za email (třeba Seznam.cz, ...) a přes co jsi připojený na internet.
|
||
Filips Profil |
#3 · Zasláno: 15. 12. 2005, 21:01:03
ano používám Seznam.cz ale jak myslíš připojení???
|
||
bojars Profil |
#4 · Zasláno: 15. 12. 2005, 21:04:29
...neví někdo jak nastavit ty servery? typ příchozího serveru, server příchozí pošty...
- nemá náhodou takéto informácie v "Help"-e každý poskytovateľ poštovej stránky? |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 16. 12. 2005, 16:55:16 · Upravil/a: Mistr
Jde-li Ti o to, kde to nastavit, pak odpověď zní takto:
Nástroje -> Účty... V nově otevřeném okně dáš vpravo Přidat -> Pošta Opět se otevře nové okno a zadáváš: 1. obrazovka: co se má objevit u políčka Od (například Filips (fvymola@seznam.cz) - tak tam napíšeš to Filips) 2. obrazovka: Tvoje celá e-mailová adresa (například fvymola@seznam.cz) 3. obrazovka: vybereš si typ serveru příchozí pošty (nejčastěji POP3) a zadáš adresu toho serveru a adresu SMTP serveru 4. obrazovka: název účtu (u Seznamu to, co máš před zavináčem, takže v našem případě fvymola) a do dolního okénka vepiš heslo a zatrhni pamatovat heslo 5. obrazovka: klepneš na Dokončit A to je všechno. Pokud Ti jde o to, co nastavit, pak u Tvé schránky na Seznamu to bude na výše uvedené 3. obrazovce: - Typ serveru příchozí pošty: POP3 - Server příchozí pošty: pop3.seznam.cz - Server odchozí pošty: smtp.seznam.cz nebo si to nastav podle poskytovatele. Máš-li například dial-up od Volného, pak se mi víc osvědčilo nastavení serveru odchozí pošty na smtp.volny.cz Tak co, stačí Ti to takhle nebo Ti to hází nějaké problémy? |
||
Miloš Profil |
#6 · Zasláno: 19. 12. 2005, 01:44:48
A pokud jde o Seznam, tak po přihlášení ke schránce přes web můžeš tudy:
nastavení>> POP3 přístup (Outlook)>> automatická konfigurace>> – to nabídne soubor outlook.reg , který ale (z mých zkušeností) nefunguje přímo. Jakmile ho však uložíš a spustíš lokálně, přidá do registrů příslušné nastavení a outlook expres je pro seznam nakonfigurovaný. |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 20. 12. 2005, 01:47:00
Miloš
Bere to na oba Outlooky, tedy Outlook Expres i "velký" Outlook? |
||
Miloš Profil |
#8 · Zasláno: 20. 12. 2005, 19:17:13
Mistr: Píšou tam jen o expressu.
|
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 21. 12. 2005, 02:46:58
Miloš
To je pravda. A pro "velký" Outlook to funguje také? Nevíš? |
||
jozob Profil |
#10 · Zasláno: 21. 12. 2005, 05:58:04
Mistr
A pro "velký" Outlook to funguje také? Je to podobné, síce jednotlivé okná sú trošku odlišné, ale podstata je tá istá, a nastavenie je intuitívne... |
||
Miloš Profil |
#11 · Zasláno: 22. 12. 2005, 00:19:05 · Upravil/a: Miloš
Mistr: nevím
jozob: mluvíš o nastavení (viz výše), nebo o použití (a funkčnosti) outlook.reg? |
||
jozob Profil |
#12 · Zasláno: 22. 12. 2005, 07:02:24
Miloš
O nastavení... Sorry, nevšimol som si Tvoj príspevok... Myslel som si, že otázka patrí ku konfigurácii... Ale sú to veľmi podobné programy a myslím, že čo bude fungovať v Expresse, malo by aj vo "veľkom"... IMHO zobrali kostru Expressu a doplnili ju o mnoho nových možností a vznikok "veľký" Outlook, alebo naopak... |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
Petr Beg Profil |
#13 · Zasláno: 7. 7. 2006, 18:59:38
Mám WIN XP PROF a používám Outlook Express.Při vkládání fotek do mailu např. ze složky dokumenty mi vyskočilo okno zdali chci fotky zmenšit nebo zachovat původní velikost.Toto okno se nyní neobjeví a fotky jsou do Outlooku vloženy v původní velikosti.Poradí někdo prosím?Petr
|
||
laikk Profil * |
#14 · Zasláno: 9. 7. 2006, 12:55:55
Nevíte kde se dají najít stránky s popisem - návodem jednotlivých složek - jejich nastavení - Outlook Express nebo nějaké diskusní fórum o O.E.
Příklad potřebuji nastavit - napíšu novou zprávu, ale potřebuji .aby se mi umístila do pošty k odeslání a ne aby se m ihned odeslala. Potřebuji zjistit jak nastavit - a ve které složce - odeslat později- automaticky. Díky |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
JaroslavH Profil * |
#15 · Zasláno: 12. 7. 2006, 08:11:10
Vážení, potřebuji poradit,
Při odesílání pošty v Outlook Expres mi tento nahlásí chybu při odesílání bez udání podrobností. Poštu odešle a nechá ji ale v Poště pro odesílání, ač je nastaveno, že ji má přendat do Odeslané pošty. Při nastavení intervalu pro odesílání na 2 minuty ji poté odešle znova a já ji musím tedy vyndat do Konceptů. Nevíte jak toto odstranit? Děkuji JaroslavH. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Denis Profil * |
#16 · Zasláno: 4. 9. 2006, 18:31:51
Potřeboval bych poradit s nastavením serveru odchozí pošty.Příchozí mi jde,ale odchozí meumím nastavit.Připojení mám mobilní od Eurotelu a email mám na seznamu.Poradí někdo???Díky
|
||
jozob Profil |
#17 · Zasláno: 4. 9. 2006, 18:44:45
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
BigJohn Profil * |
#18 · Zasláno: 1. 11. 2006, 23:38:42
Taky mam mensi problem s Outlookem - postu mi sice prijima, ale neodesila - a porad mi pise chybu "Please verify the e-mail address field" tedy neco ve smyslu abych potvrdil emailovou adresu v jakem si policku - bohuzel zaboha nemuzu najit v jakem..... poradi mi nekdo??? mimochodem pripojen jsem prez kabelovku a e-mail mam u Tiscali.... dik
|
||
Anonymní Profil * |
#19 · Zasláno: 2. 11. 2006, 09:49:22
laikk
potřebuji .aby se mi umístila do pošty k odeslání a ne aby se mi ihned odeslala. Nástroje > Možnosti > Odesílání > Zaškrtávací políčko Odesílat zprávy okamžitě deaktivovat |
||
Časová prodleva: 10 měsíců
|
|||
ladas Profil * |
#20 · Zasláno: 8. 9. 2007, 11:54:43
Prosím, mám problém, Outlook Expres mi přijímá poštu normálně, ale neodešle nic, vypíše mi, že:
"Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je vschon@seznam.cz. Předmět '', Účet: 'pop3.seznam.cz', Server: 'SMTP.seznam.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '550 Not authenticated, please use AUTH first.', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 550, Číslo chyby: 0x800CCC79" To je přímo ta zpráva z Outlooku. Nevím co s tím. Prosím o pomoc přihlásil jsem to přesně podle návodu. Moc děkuju. Láďa |
||
ladas Profil * |
#21 · Zasláno: 8. 9. 2007, 12:05:40
Omlouvám se špatně jsem koukal do diskuse. Otázka už byla zodpovězena. Už je nastaveno. Díky Láďa
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0