Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hellboy80 Profil |
#1 · Zasláno: 24. 3. 2016, 00:15:27
Nahral jsem logo na svuj web. Proc je ve Firefoxu mirne neostre? V Chromu se zobrazuje v poradku - tak jak je.
|
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 24. 3. 2016, 00:16:33
hellboy80:
Prosím o odkaz na živú ukážku. |
||
hellboy80 Profil |
No jak jsem zjistil, tak mam vsechny obrazky ve FF mekkci nez v Chromu. Ve FF (Opere, IE) mam taky vsechno malicko vetsi nez v Chromu (a Safari). A nevypada to, ze bych to mel nazoomovany. Ze by nektery prohlizece vsechno automaticky zvetsovaly?
EDIT: Tak uz jsem si to vygooglil. Kdyz mam ve Windowsech velikost textu na 125%, tak FF podle toho vsechno automaticky zvetsuje. A nedela to asi moc dobre, protoze pak dochazi k mirnymu rozmazani obrazku. Vetsinou si toho clovek nevsimne, ale u malych obrazku s mrnavym pismem je videt, ze v Chromu je to pismo citelnejsi. Zkusil jsem tedy ve Windowsech zmensit text na 100% a je to v pohode. Kazdopadne me to vyhovuje, kdyz to mam na tech 125%, tak holt budu muset obetovat kvalitu. :) |
||
worm6666 Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 3. 2016, 18:36:38
hellboy80:
No mas vcelku dve moznosti - vo vlastnostiach shortcutu (zastupcu na ploche napriklad) si zvol pod zalozkou kompatibilita "vypnutie zmeny mierky..." alebo si nainstaluj pod FF doplnok "Default Zoom Level" - velmi dobra vec - pamata si zoom nastavenia, mozes ich rychlo prepinat. male ale sikovne... |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0