Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Webster.K Profil |
#1 · Zasláno: 4. 4. 2016, 09:53:15
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat. Řeším problém s vložením stránky přes iframe do mé stránky. Můj problém se ukrývá v tom, že potřebuju ideálně přes JS/JQuery nastavit výšku iframe tak, aby odpovídala velikosti vnořeného dokumentu. Mé pokusy se odehrávali tímto stylem:
$('#iframe').contents().find('html').height(); |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 4. 4. 2016, 10:03:31
Pokud to je na jiné doméně, tak to nepůjde. Koukni na Pozor!, skript jsem někde našel a fungoval, pokud byla stránka ve quirk módu, proto jsem do skriptu doplnil
+"px" a nyní funguje napříč režimy prohlížečů i prohlížeči. Ale ta podmínka stejné domény zůstává, pravděpodobně to neobejdeš.
|
||
Taps Profil |
#3 · Zasláno: 4. 4. 2016, 13:11:58
|
||
Webster.K Profil |
A kdyz přes PHP získám obsah toho co chci zobrazit a pak do iframe hodim jen tu stranku na aktuální doméně, tak by to mělo fungovat ne? Nicméně mi to pořád nefunguje
Jinak na to řešení v odkazu jsem koukal, problém je v tom, že když se mi iframe načte, přesměruje to na tu stránku kde se načte, což není uplně to, co bych potřeboval :/ Jakmile tam nechám řádek: window.top.location = "#vyska=" + vyska; |
||
Webster.K Profil |
#5 · Zasláno: 4. 4. 2016, 14:46:40
Tak jsem to otestoval pořádně a dokonce to ani nepředává nadřazený stránce parametry, takže někdo nějaký další nápad?
|
||
Keeehi Profil |
Webster.K:
Jestli jsi to dělal podle toho co ti odkázal Taps v [#3] a nešlo ti to, tak jsi někde udělal chybu. Zkus to znovu. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0