Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
chocko Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 7. 2016, 15:10:09
Ahoj, mám tenhle kod:
@media (min-width: 930px) { .ix-sloupec { width: calc(100% - 50% - 20px); margin-bottom: 15px; } .ix-sloupec:nth-of-type(odd) { float: left; margin-right: 20px; } .ix-sloupec:nth-of-type(even) { float: right; } } @media (max-width: 929px) { .ix-sloupec { width: 100%; margin-bottom: 15px; } } patří to k Tohle je nadpis druhé úrovni když zmenšuju velikost prohlížeče tak to funguje, ale když to testuju v toggle device mode v chrome, tak to nic nedělá a pořád tam ty dva sloupečky jsou.... jak mám teda poznat jak to bude na těch mobilech vypadat? pro lepší představu posílám video youtu.be/zcY4VzK2mKQ |
||
Tomáš123 Profil |
#2 · Zasláno: 21. 7. 2016, 15:54:30
chocko:
Na to, aby mobilné zariadenie nesimulovalo neskutočné rozlíšenie uveď v hlavičke každého HTML dokumentu, ktorý sa má na mobilných zariadeniach prispôsobovať veľkosti dispeja, riadok: <meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1"> Viď celý článok: Značka <meta name=viewport> .
„jak mám teda poznat jak to bude na těch mobilech vypadat?“ Veď píšeš: „když zmenšuju velikost prohlížeče tak to funguje“. Nejako tak to bude vyzerať aj na mobiloch... |
||
chocko Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 7. 2016, 17:32:36
aha, díky
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0