Autor Zpráva
Robbie
Profil *
Ahoj, chci se optat, existuje někde nějaký video tutorial nebo návod, jak udělat responsivní pozadí pro web v Bootstrapu?
Nějak mě nebaví už ten čtvercovo obdelníkový layout jež je defaultní pro Bootstrap.

Jak vznikají takovéto krásné weby: www.thedesignwork.com/interesting-web-design-color-schemes

předpokládám, že pozadí se tvoří ve Photoshopu např.? Ale, co pak dál s tím pozadím, dá se pro velikost monitoru col-md- použít jiné pozadí jako např. pro monitor velikost col-sm- . Mohu pro velké monitory použít svoje tlačítka nebo odkazy , aby při menší velikosti monitoru/screenu vše změnilo na responsivní menu? Na tyhle věci jsem nikde odpověd nenašel. Bud jsou weby v Bootstrapu příšerně hranaté nebo když jsou designově vydařené- různé efekty a grafika, tak zase nejsou v Bootstrapu. Děkuji
Robbie
Profil *
Nebo jinak, moc nechápu, jak z tohohle designu se udělá responsivní web, když všechno dělá grafickou cestou:

www.youtube.com/watch?v=lwxomm8ULpg
Kcko
Robbie:
Všechno je to otázkou grafiky, bootstrap ti primárně slouží na GRID a již hotové komponenty, které lze přestylovat (je X dostupných skinů nebo si můžeš udělat sám).
breeta
Rozdílný obsah css styluješ:

/* Extra small devices (phones, less than 768px) */
/* No media query since this is the default in Bootstrap */

/* Small devices (tablets, 768px and up) */
@media (min-width: @screen-sm-min) { ... }

/* Medium devices (desktops, 992px and up) */
@media (min-width: @screen-md-min) { ... }

/* Large devices (large desktops, 1200px and up) */
@media (min-width: @screen-lg-min) { ... }

Ale jak si poradíš s grafikou a nastylováním je jen na tobě ...
Robbie
Profil *
.. a já právě nechápu, jak "rozřezaný" psd layout , co dělat dál s nímdělat, jak uzpůsobit rozřezaná tlačítka menu apod.Nikde nemohu najít žádný pořádný tutorial nebo pdf. Pokud o něčem víte i o knize v angličtině klidně. Nechápu , jak doplnit rozřezaná tlačítka - png obrázky z psd do Bootstrapu, aby menu zůstalo responsivní, např. Děkuji
breeta
Pokud chceš upravovat Bootstrap nastavení, použij Less soubory v kterých je to napsaný, pokud nevíš jak dát do pozadí tlačítka obrázek tak to jsou základy CSS a kup si nějakou knihu o CSS.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0