Autor Zpráva
Petr Melichar
Profil
Dobrý den všem. Delší dobu se potýkám s problémem u formulářů google. O co jde. Vytvořím standardním postupem formulář v prostředí Google apps. Zvolím Poslat, zadám dresu kam atd. Potud vše OK. Ovšem po zobrazení formuláře respondentem se v pravém horním rohu objeví ikona Upravit formulář a po jejím stisknutí se respondent dostane do prostředí tvorby formuláře, což je nežádoucí.
Nevíte prosím někdo, jak se tohoto tlačítka zbavit - aby na odeslaném formuláři nebylo. Ve starších verzích bylo možné úpravy zakázat, podobně jako u jiných prostředí (Dokumenty G, Tabulky G, tam lze zadat práva Může číst, Může upravovat...). Jistě jde o nějakou drobnost, ale nemohu to "zatržítko" objevit.
Neví někdo náhodou, kde se skrývá....
Děkuji za odpovědí!
Keeehi
Profil
Petr Melichar:
To je jenom proto, že jsi v prohlížeči přihlášený. Otevři si odkaz v anonymním režimu a už to upravovat nepůjde.
Petr Melichar
Profil
Děkuji, to jsem nevěděl. Skutečně to tak funguje, ALE!
Jak je možné, že mi kdosi jiný pošle Google dotazník, jsem přihlášen ke svému účtu google a vidím v pravém rohu tlačítko Požádat pro přístup pro úpravy. Toto tlačítko je tam vždy, ať přihlášen jsem či nejsem!
Do mnou vytvořeného dotazníku se mi nikdy nepodařilo nic podobného vpašovat a teoreticky kdokoliv, kdo je právě přihlášený do google a dotazník otevře, může ho zničit svým přístupem do prostředí tvorby. Tohle snad přece MUSÍ jít nějak zablokovat!!
Keeehi
Profil
Petr Melichar:
teoreticky kdokoliv, kdo je právě přihlášený do google a dotazník otevře, může ho zničit svým přístupem do prostředí tvorby.
Nemůže. Nejdříve bys mu to musel povolit.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: