Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nana77 Profil |
#1 · Zasláno: 9. 11. 2016, 10:54:22
Ahoj všem snažím se vytvořit phpbb forum na subdoméně.
A protože už nemám moc místa pro Mysql databázi chtěla bych použít SQlite dostala jsem se až sem: s15.postimg.org/w3ge3m04b/image.png Ale nevim jakou mám zadat cestu k souboru když tam žádný soubor ješte neexistuje. A už vůbec nechápu jaké mám zadat jméno a heslo. Jestliže se SQlite databáze musí nějak vytvořit potom nahrát na server a potom na něj odkazovat při instalaci tak to bych ještě chápala ale nevím jak SQlite soubor vytvořit. Jestli to chápu úplně špatně tak posím moc moc o pomoc 8-| |
||
Keeehi Profil |
Nana77:
„Ale nevim jakou mám zadat cestu k souboru když tam žádný soubor ješte neexistuje.“ Zadek takovou cestu, kde by jsi chtěla ten soubor nakonec mít. „A už vůbec nechápu jaké mám zadat jméno a heslo.“ SQLite nepoužívá přihlašovací jména, tak bych řekl, že to můžeš nechat prázdné. Pokud si to bude ztěžovat, tak si něco vymysli a to tam doplň. „Jestliže se SQlite databáze musí nějak vytvořit potom nahrát na server a potom na něj odkazovat při instalaci“ Myslím si, že v tomto případě si instalace tu databázi sama vytvoří. |
||
Nana77 Profil |
#3 · Zasláno: 9. 11. 2016, 16:19:06
Stále mi to nejde píše to:
Nelze se připojit k databázi, viz. zpráva o chybě. Unable to open database: unable to open database file |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0