Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mlocik97 Profil * |
Dobrý deň, mohli by ste mi poradiť aký je rozdiel medzi Thread Safe a Non Thread Safe PHP,... a taktiež v konfigurácii čo dopsať do 'php.validate.executablePath".
Mám nainštalovaný EasyPHP Devserver akurát potrebujem sa zbaviť hlášky: Cannot validate the php file. The php program was not found. Use the 'php.validate.executablePath' setting to configure the location of 'php' p.s. PHP.exe mám v "C:\Program Files (x86)\EasyPHP-Devserver-16.1\eds-binaries\php\php5619vc11x86x161218123430\php.exe" ok tak už to mám... namiesto "php.validate.executablePath": "C:\Program Files (x86)\EasyPHP-Devserver-16.1\eds-binaries\php\php5619vc11x86x161218123430\php.exe" som do settings.json napsal "php.validate.executablePath": "C:\\Program Files (x86)\\EasyPHP-Devserver-16.1\\eds-binaries\\php\\php5619vc11x86x161218123430\\php.exe" (teda upravil lomítka na dvojté) a funguje to! takže už mi stačí iba vysvetliť ten rozdiel medzi Thread Safe a Non Thread Safe PHP |
||
Joker Profil |
Mlocik97:
„mohli by ste mi poradiť aký je rozdiel medzi Thread Safe a Non Thread Safe PHP“ Thread-safe verze by měla zvládat spouštění ve více vláknech. Přesněji: Doporučuje se raději prostředí s PHP konfigurovat tak, aby PHP vícevláknově neběželo. Konkrétně, co jsem četl, při použití PHP v režimu CGI/FastCGI nebo příkazové řádky na thread-safety nezáleží (nespouští se ve více vláknech). Pokud je PHP instalované přímo jako modul Apache a zároveň je Apache nastavený jako vícevláknový (threaded MPM), pak PHP musí být thread-safe. Zároveň se ale takové nastavení nedoporučuje. Viz také podobný dotaz na StackOverflow (v angličtině) |
||
Mlocik97 Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 12. 2016, 15:22:08
Joker:
Ďakujem, moc ste mi pomohli. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0