Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zefram Profil |
#1 · Zasláno: 16. 1. 2017, 20:53:14
Dobrý den,
můj problém tkví v tom že mám script: <?php if (isset($_POST['submit'])) { $email = $_POST['email']; $name = $_POST['name']; $comment = $_POST['comment']; if ($name=="") { //pokud v proměnné $zprava není žádný znak echo "Nebylo vyplněno pole Jméno.";} // vypíše se chybová hláška if ($comment=="") { //pokud v proměnné $zprava není žádný znak echo "Nebylo vyplněno pole ZPRÁVA."; // vypíše se chybová hláška } else { // v opačném případě echo "Zadali jste tuto zpravu:<br />".$comment; echo "<br />Odesilatel: ".$email; $submit = mail("info@zdenecekamarketka.cz", "Vzkaz z webu od: ".$email, $comment, $name); if ($submit) { // pokud se mail úspěšně odeslal echo "<br />Mail byl odeslan."; } } } ?> Ale neumím tam vložit kódování utf-8 pomohl by mi někdo už mi to normálně funguje na stránce ale když někdo napíšes interpunkcí pošle i to hatmatilku.Rád bych kdyby mi tento script zůstal a jenom se tam dalo to kódování šlo by to ?? |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2017, 21:28:55
zefram:
Ve zdejších FAQ pro PHP jsou běžné problémy s maily, které stojí za to prostudovat. A odstranil bych název té domény, ze které to plánujete posílat (je stále volná a někdo by ji mohl koupit). |
||
zefram Profil |
#3 · Zasláno: 16. 1. 2017, 21:39:53
mckay:
Je to tam napsané krásně ale nevím kam co přidat .( |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0