Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FraMeRr Profil |
#1 · Zasláno: 18. 1. 2017, 02:52:20
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda je vůbec možné ovládat tolik programovacích jazyků na opravdu vysoké úrovni? Děkuji. Znalosti a dovednosti databáze – MS SQL, MySQL, PostgreSQL, Firebird backend – PHP, Python, Nette, Cake, Laravel, Yii, Zend, Symfony2, Doctrine, Ruby on Rails frontend – CSS3, HTML5, Javascript, JSP, Ajax, Jquery, AngularJS, Twitter Bootstrap redakční systémy – znalost a vývoj pro CMS systémy jako je WordPress, PrestaShop, Joomla, Drupal, OpenCart, phpBB3, Magento, OsCommerce správa Linux serverů |
||
janky Profil |
#2 · Zasláno: 18. 1. 2017, 03:17:35
Já si myslím že to není nemožné ...
|
||
alala Profil |
#3 · Zasláno: 18. 1. 2017, 03:51:06
Hádám, že to je zkopírované z katalogu navolnenoze.cz z jednoho profilu.
Je to samozřejmě naprostá haluz tvrdit o sobě, že tohle všechno ovládáš na slušný úrovni z fleku. Buď si dává na projekty dostatečnou rezervu, ať může studovat dokumentaci za chodu a prostě to spíchne ( což je celkem normální u jakéhokoli vývoje ). Nebo má nějaký kontakty a je schopnej to outsourcovat. |
||
FraMeRr Profil |
#4 · Zasláno: 18. 1. 2017, 10:55:05
Ano, přesně tak. Je to z profilu na volné noze. Jen mě to překvapilo, protože jsem se tu pár měsíců zpětně ptal, jak dlouho asi trvá, stát se kvalitním programátorem a padaly tady číslo jako 8 let a to jen v několika programovacích jazycích. Proto mi to přišlo zvláštní :)
Díky za odpověď. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0