Autor Zpráva
ArtFULL
Profil *
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function go(s)
{
var t=s.options[s.selectedIndex].value;
if (t!="") window.location.href=t;
}
//--></SCRIPT>
<form>
<select onchange="go(this)">
<option selected value="">
Seznam stránek
</option>
<option VALUE="contact.html">
Stránka 1
</option>
<option VALUE="stranka2.htm">
Stránka 2
</option>
</select>
</form>

==================================================
ja mam na strance iframe ktery je dekladovan jako name"obsah" a potrebuju aby se ty stranky "contact.html"... otviraly v tom iframe, ale ony se otviraji jako nove okno, nevite nekdo jak na to ????????? Jde to vubec ????
Leo
Profil
Protoze menite location okna, ne iframu, Leo
peta
Profil *
ArtFULL
1. jakpsatweb - javascript - priklady - formulare - select zpusobi prechod na jinou stranku
2. jakpsatweb - javascript - objekt windows - ostatni
ArtFULL
Profil *
ja to proste nechapu, procetl jsem si to cele, ale jsem zacatecnik a moc se v tom nevyznam, nemuzete mi prosim tech par radek napsat, jak to ma vypadat, aby se mi to oteviralo v iframu ktery je definovan jako name="obsah"
Leo
Profil
Zkuste obsah.location.href = ...

Leo
ArtFULL
Profil *
bomba, uz to jede, dekuju moc...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0