Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JDJirka Profil |
#1 · Zasláno: 26. 1. 2019, 20:52:12
ahoj, dělám web ve wordpressu. potřeboval bych jen jméno widgetu... funkce která mi umožní vytvořit toto. chtěl bych na stránku umístit čtyři obrázky, po kliknutí na každý z nich, aby se pod nimi rozroloval jemu příslušný text. (text nechci pod obrázkem ale pod sekcí s danými obrázky. na konci by bylo tlačítko pomocí kterého by se text zase zaroloval zpět. Googlil jsem googlil, ale mám okno ohledně názvu téhle funkce. Díky moc za odpověď a trpělivost.
|
||
Tomášeek Profil |
#2 · Zasláno: 27. 1. 2019, 01:57:09
JDJirka:
Nevím, jaký widget, wp neznám, ale je to v js otázka dvou řádku. Proč to neřešis tak a hledas radši X desítek/stovek KB kódu kvůli takové prkotine? |
||
Kcko Profil |
#3 · Zasláno: 27. 1. 2019, 09:19:39
Tomášeek:
Protože dělá ve WP :) |
||
Mlocik97 Profil |
Kcko:
nemôžeš očakávať že všetci budú stránky písať od nuly takým spôsobom že veľkosť celej stránky je neco kolem 100-200kB, s tým že vätšinu veľkosti zabere favicona. (čož je můj prípad) :-D mám momentálne rozrobené 2 projekty, jeden má veľkosť 145kB, z toho favicona má 114kB a ďalšie obrázky majú 3.32kB,... druhý má veľkosť 155kB, z toho favicona má 107kB a ďalšie obrázky majú 29.8kB... a to bez použitia webpacku, tree-shakingu, komprimace, minifikace, atp. (Iba u obrázkov základná komprimace) to kdyby také stránky boli vo WP... lenže každý si radšej stiahne 2MB skriptov na riešenie zmeny jedného riadku textu po kliknutí na obrázok a pod. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0