Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
robbie Profil |
#1 · Zasláno: 4. 8. 2019, 09:54:01
Ahoj, prijdu si jak lama, ale nejsem schopen vlozit na pozadi Headeru obrazek, prilozil jsem kod:
Živá ukázka Opravi me prosim nekdo, vubec nic nefunguje. Dekuji |
||
Tomášeek Profil |
#2 · Zasláno: 4. 8. 2019, 14:33:33
robbie:
Uvedený kód je v pořádku, máš chybu v cestě k obrázku (pravděpodobně). |
||
robbie Profil |
#3 · Zasláno: 4. 8. 2019, 18:20:49
no ja se ještě dival, kde se dalo, mám na ploše hlavni složku a v ní img podsložku a tam el.jpg obrazek. Cesta k souboru viz. kod, proste prohližeč si usmyslel, že to nepujde. Absolutní adresace https: // jde, relativní však ne, nechápu... Ale děkuji
|
||
Mlocik97 Profil |
#4 · Zasláno: 4. 8. 2019, 18:51:20
robbie:
chyba je v ceste... tá hlavní složka je web? nemáte nastavený base href? Nemáte inak nastavený workspace či server jak má vyhodnocovať relatívne odkazy. Možno pomôže na žačiatok hodnoty hrefu dopsať "./" |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
robbie Profil |
#5 · Zasláno: 7. 8. 2019, 10:00:45
Ano měli jste samozřejmě pravdu, problém byl v cestě. Myslel jsem, že tomuto tématu rozumím, ale očividně ne.
vysvětlí mi prosím někdo, kdy použít img/lev.jpg používal jsem, když jsem měl obrázek přímo ve složce projektu (rootu) /img/lev.jpg kdy ../img/lev.jpg používal jsem, pokud byl obrázek ještě navíc v adresáři IMG v projektu(rootu) První varianta mi vubec nešla, přesunul jsem obrázek do adresáře IMG, zkusil jsem třetí možnost a jde to. Někdo píše ještě psát v uvozovkách, jiný ne?? Děkuji za objasnění, jak vkládáte obrázky vy? Děkuji |
||
Tomášeek Profil |
#6 · Zasláno: 7. 8. 2019, 10:25:53
robbie:
Podívej se na JPW, adresování zdrojů (relativní, absolutní adresy) jsou tam popsané. Na tom není moc co vysvětlovat. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0