Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
robbie Profil |
Ahoj,
a) lze pouzit pro web streamovani jakoukoli ip kameru nebo jen s RTSP? Poradí prosím někdo? Ja se tedy skusil napojit na ip kameru doma z venku, ale jde to jen po domaci wifi siti, mám adresu 192.168....... a navic mi to chtelo flash plugin, takže tudy cesta nevede. Poradí někdo? b) Poddotaz, jak dostanu RTSP na web, vložím pouze rtsp://specialniadresa ,že? Děkuju |
||
N71 Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2020, 14:17:29
Měl bys projevit trochu samostatnosti. Poslední dobou se ptáš na všechno, co se dá najít prvním výsledkem na Googlu. Jako například teď.
Live streaming web audio and video |
||
robbie Profil |
Jako například sem prolezl kde jaký shop s kamerami a u žádné sem nenašel rtsp protocol. Pak například sem vůbec neprošel spoustu stránek a jen na jedné sem našel jaké protocol podporují IP kamery, tak nevím, zda se tomu dá věřit. Když už něco najdu nebo sem našel, tak všude mluví o vyse zmíněném protocolu, tak asi proto se ptám, jelikož úplně nevím kam se obrátit. Takže jasně, že sem se nikde nedíval. Jinak super odpověď, hodně mi pomohla...
|
||
robbie Profil |
Ted sem treba nasel toto, ale co s touhle rtsp? Je to jen vzor, podle ceho upravit apod, chybí fakt návod nekde..
community.geniusvision.net/platform/cprndr/modelrtsp/5043193541206430545 rtsp://admin:123456@192.168........:80/jpeg -takhle to taky nefunguje nebo to blbe vkladam? |
||
Davex Profil |
#5 · Zasláno: 9. 7. 2020, 19:31:18
robbie:
„b) Poddotaz, jak dostanu RTSP na web, vložím pouze rtsp://specialniadresa ,že?“ Ne, prohlížeče běžně protokol RTSP nepoužívají. Musíš použít aplikaci, která podporuje protokol RTSP, třeba VLC. |
||
Časová prodleva: 4 roky
|
0