Autor Zpráva
Pir8
Profil *
1. aky balik na domaci server (trio php+apache+mysql) pouzivate/odporucate?

2. mam EasyPHP na ktorom ma trapia 2 chyby, ktore mi zatial nikto poriadne neodvovodnil: a to preco sa hodnoty medzi strankami daju prenasat len cez $GET_, ked napr php home si poradi aj bezneho (staci stranka?premenna=honota) a ako sa zbavit nepotrebnyx chybovyx hlaseni (opet - php home spracuje stranku normalne, no easyphp vypise chybove hlasenia)
koudi
Profil
Taky mam EasyPHP a hodnoty mi to předává naprosto normálně.
Nastavení chybových hlášení se dělá přes php.ini
Dero
Profil
1. Žádný - když se to všechno naučíš nainstalovat a dohromady nakonfigurovat, tak je to dobrá zkušenost

2. register_globals, error_reporting (php.ini) ... ?
Michalek
Profil
1. Xampp
tpikalek
Profil *
XAMPP na windowsech (se super instalátorem, kterej to nainstaluje a nainstaluje jako službu win, takže se spustí automaticky po spuštění počítače)
LAMPP na ubuntu linuxu (stačí rozbalit někam [třeba to /opt] a spustit, když to chcete automaticky po startu, udělejte link do rc.0)
Obě dvě nejnovější verze. Je to super.

Všechno, co píšeš se dá konfigurovat v php.ini
Miloš
Profil
Pir8„preco sa hodnoty medzi strankami daju prenasat len cez $GET_, ked … “
tpikalek„Všechno, co píšeš se dá konfigurovat v php.ini“

Ano, dá se to nakonfigurovat, aby to běželo jako dřív; v nové verzi PHP se to nicméně nedoporučuje z bezpečnostních důvodů a proto je také nutné (nastaveno jako výchozí) používat $_GET['promenna'] a je lepší se to naučit používat, protože tak, předpokládám, bude nastavena většina hostingů s PHP.
Anonymní
Profil *
bude nastavena většina hostingů s PHP.
Právě, že zatím některý nejsou. Já osobně používám vždy $_GET["xxx"].
Na serveru u sebe doma to vždy zkouším když jsou superglobální proměný povolený i zakázaný, abych si byl jistej, že je to bezpečný a pojede to na "ostrým" serveru.
tpikalek
Profil *
To jsem byl já...
Pir8
Profil *
dikes all
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0