Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pir8 Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 1. 2006, 17:50:42
1. aky balik na domaci server (trio php+apache+mysql) pouzivate/odporucate?
2. mam EasyPHP na ktorom ma trapia 2 chyby, ktore mi zatial nikto poriadne neodvovodnil: a to preco sa hodnoty medzi strankami daju prenasat len cez $GET_, ked napr php home si poradi aj bezneho (staci stranka?premenna=honota) a ako sa zbavit nepotrebnyx chybovyx hlaseni (opet - php home spracuje stranku normalne, no easyphp vypise chybove hlasenia) |
||
koudi Profil |
#2 · Zasláno: 2. 1. 2006, 18:03:32
Taky mam EasyPHP a hodnoty mi to předává naprosto normálně.
Nastavení chybových hlášení se dělá přes php.ini |
||
Dero Profil |
#3 · Zasláno: 2. 1. 2006, 18:11:38
1. Žádný - když se to všechno naučíš nainstalovat a dohromady nakonfigurovat, tak je to dobrá zkušenost
2. register_globals, error_reporting (php.ini) ... ? |
||
Michalek Profil |
#4 · Zasláno: 2. 1. 2006, 18:59:28
1. Xampp
|
||
tpikalek Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 1. 2006, 19:12:28
XAMPP na windowsech (se super instalátorem, kterej to nainstaluje a nainstaluje jako službu win, takže se spustí automaticky po spuštění počítače)
LAMPP na ubuntu linuxu (stačí rozbalit někam [třeba to /opt] a spustit, když to chcete automaticky po startu, udělejte link do rc.0) Obě dvě nejnovější verze. Je to super. Všechno, co píšeš se dá konfigurovat v php.ini |
||
Miloš Profil |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2006, 19:42:21 · Upravil/a: Miloš
Pir8 – „preco sa hodnoty medzi strankami daju prenasat len cez $GET_, ked … “
tpikalek – „Všechno, co píšeš se dá konfigurovat v php.ini“ Ano, dá se to nakonfigurovat, aby to běželo jako dřív; v nové verzi PHP se to nicméně nedoporučuje z bezpečnostních důvodů a proto je také nutné (nastaveno jako výchozí) používat $_GET['promenna'] a je lepší se to naučit používat, protože tak, předpokládám, bude nastavena většina hostingů s PHP. |
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 1. 2006, 19:45:31
bude nastavena většina hostingů s PHP.
Právě, že zatím některý nejsou. Já osobně používám vždy $_GET["xxx"]. Na serveru u sebe doma to vždy zkouším když jsou superglobální proměný povolený i zakázaný, abych si byl jistej, že je to bezpečný a pojede to na "ostrým" serveru. |
||
tpikalek Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 1. 2006, 19:49:27
To jsem byl já...
|
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
Pir8 Profil * |
#9 · Zasláno: 17. 1. 2006, 20:49:27
dikes all
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0