Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondra256 Profil |
Ahoj,
dělám v HTML/JAVASCRIPT takovou jednoduchou hru jen abych si to vyzkoušel. Funguje to jako šachy, hraje vždy jeden hráč a druhý čeká na jeho tah. Přes websockety se posílají data aby se druhému hráči hra překresilla podle tahu prvního hráče. Jenže jsem narazil na problém, že když hráč 1 dá druhému hráči mat (vyhraje) tak u hráče jedna chci přehrát vítězný zvuk (funguje) a u hráče 2 chci přehrát zvuk prohry. Zvuk prohry se sice přehraje, ale ne na všech zařízeních. Na notebooku (chrome) to funguje, na androidu (chrome) funguje, ale na IPhone v Safari se ten zvuk nepřehraje a dostanu následující chybu: The request is not allowed by the user agent or the platform in the current context, possibly because the user denied permission. Přičemž jiné zvuky mě fungují. Našel jsem zde přesně můj problém včetně opravy. arrangeactassert.com/posts/how-to-fix-the-request-is-not-allowed-by-the-user-agent-or-the-platform-in-the-current-context-possibly-because-the-user-denied-permission Jen nechápu proč se to takhle chová. Příjde mně že to jen zbytečně komplikuje práci vývojářům a uplně zbytečně. Co si o tom myslíte vy? Řešili jste někdy stejný problém? Příjde mě to řešení jako blbost. Přece nebudu do té hry přidávat tlačítko "načti zvuky" abych se pak mohl spolehnout že ty zvuky budou fungovat ne? |
||
Časová prodleva: 3 roky
|
0