Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondra256 Profil |
Ahoj,
mám html stránku, kde používám javascript a volám replaceAll funkci. Udělal jsem android aplikaci, která je jen webView té stránky. Ale ve chvíli kdy se zavolá ten javascript tak to spadne. V prohlížeči na mobilu i desktopu mě to normálně jede. String('ahoj').replaceAll('{{count}}', String(options?.count)) To slovíčko 'ahoj' tam mám už napsané natvrdo abych měl jistotu že je to string, ještě ho přetypuju na String a stejně funkce replaceAll neexistuje. Přitom má podporu ve všech prohlížečích. Vyhodí chybu: TypeError: String(...).replaceAll is not a function", Netušíte v čem je zakopaný pes? Dík |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 28. 3. 2023, 18:41:52
Podle toho co jsem vygooglil, funkce repaceAll byla do standardu přidaná snad teprve nedávno (snad 2021). Takže se to ještě nemuselo do telefonů dostat. Obzvlášť těch starších. Použij klasický replace s modifkátorem g.
'ahoj {{count}}'.replace(new RegExp('{{count}}', 'g'), options?.count) |
||
ondra256 Profil |
#3 · Zasláno: 29. 3. 2023, 08:25:12
Keeehi:
Aha, to mě vůbec nenapadlo hledat. Každopádně udělal jsem jak jsi psal a pomohlo to. Mnohokrát děkuju :-) |
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
JsonKody Profil |
#4 · Zasláno: 13. 4. 2023, 16:40:09
Keeehi:
vypada to ze nepodporovany je hlavne IE, ktery se dnes stejne jiz nepodporuje temer nikde. Can I Use: replaceAll |
||
Radek9 Profil |
#5 · Zasláno: 15. 4. 2023, 11:26:21
JsonKody:
… no a potom zjevně i některé implementace WebView, které třeba běží na několik let starém Chromiu. :-) Can I Use je dobrý nástroj, pokud tě zajímají opravdu jenom prohlížeče. Tyhle embedded řešení obecně bývají pozadu. |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0