Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Janka Profil |
Zdravím,
občas jsem na to narážela. Jsem čerstvý absolvent teda jen kurzu tvorba web aplikací, ale zjistila jsem, že mě to celkem i baví. Zakládám si portfólio, ale u některých, pokud se mi to povede, mi hrozí i to, že to budou ti dotyční i chtít. Snažím se, ale teď bojuji s vytvoření slidů pod navigací. Určitě jste se někdo s tím taky již setkal, že při otevření stránky na Vás vyskočil obrázek s popiskem s možností kliknout na šipku nebo se to automaticky přesouvalo na jiný obrázek. Toho bych chtěla docílit, ale neustále mám nějaký problém, i když vše dělám podle těch lidí z videa a vůbec to nechápu, proč se to chová jinak. Pak se mi zalíbil způsob fotogalerie pana Šetka zde: www.youtube.com/watch?v=gqNcZ8XmQGc&t=35s . ale místo abych ty 4 mé zvolené obrázky měla díky display:flex vedle sebe, tak jsem měla dva pod sebou a ty ostatní na jedné hromadě, takže se překrývali. Pak jsem se teda pokusila o jinou metodu a opět potíže. Už mě to jednou rozbrečelo až jsem si říkala, že na to snad nemám. Máte nějaké nápady?. Obrázky své mám, snažila jsem se najít takové ve stejné velikosti (cca mezi 1024x585). |
||
Radek9 Profil |
#2 · Zasláno: 13. 2. 2025, 09:00:25
Janka:
„ale místo abych ty 4 mé zvolené obrázky měla díky display:flex vedle sebe, tak jsem měla dva pod sebou a ty ostatní na jedné hromadě, takže se překrývali. Pak jsem se teda pokusila o jinou metodu a opět potíže.“ Ideálně to, cos zkoušela, někam nahraj (viz Povídání o živých ukázkách) a rádi poradíme. |
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
0