Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Milošek Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 1. 2006, 13:30:03
Prosím poraďte. Mám skript, který funguje je wz.cz, ale na ic.cz NE!!! Je to se sessionsama.
<? $log1="uzivatel1"; $log1h="heslo1"; if($loginname==$log1 and $password==$log1h){ include("mysql.php"); $SN = "autorizace"; Session_name("$SN"); Session_start(); $ss = Session_id(); $MSQ = MySQL_Query("INSERT INTO autorizace VALUES ('$ss')"); ?> OK <? } else{ Header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently'); Header('Location: index.php?login=failed'); Header("Connection: close"); } ?> A píše mi to tohle: Warning: session_start() [function.session-start.php]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/free/ic.cz/i/itercie/root/www/ss/login.php:2) in /home/free/ic.cz/i/itercie/root/www/ss/login.php on line 10 Warning: session_start() [function.session-start.php]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/free/ic.cz/i/itercie/root/www/ss/login.php:2) in /home/free/ic.cz/i/itercie/root/www/ss/login.php on line 10 |
||
Dero Profil |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2006, 13:32:37
Asi máš volný řádek (nebo jiný výstup) před <?, pokud ano, smaž ho.
Pokud ne, smaž volný řádek za <? (já vím, že by to nemělo mít vliv, ale vycházím z chybové hlášky). |
||
Milošek Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2006, 14:10:28
Jo, u toho to funguje... Jenom ale u tohodle skriptu. :-( mám ještě jeden podobnej, ale u toho to pořád píše jednu chybu. Ta jedna už zmizela poté, co sem vymazal zbytečné řádky; ale ta jedna tam pořád je. skript:
<? include("system/zacatek.php"); ?> <div class="policko"><div class="bg"><b>Login</b></div><div class="os"><? If ((IsSet($login)) AND (IsSet($password))){ $password2 = MD5($password); $MSQ = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE (login LIKE '$login') AND (password LIKE '$password2')"); If (MySQL_Num_Rows($MSQ) <> 1){ echo("Špatné přihlaš. údaje!!!"); } else{ $SN = "autorizace"; Session_name("$SN"); Session_start(); $ss = Session_id(); $MSQ = MySQL_Query("INSERT INTO autorizace VALUES ('$ss', '$login')"); echo("OK!!!"); } } Else{ echo("Nezadané přihlaš. údaje!!!"); } ?> </div></div> <? include("system/konec.php"); ?> A chyba: Warning: session_start() [function.session-start.php]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/free/ic.cz/i/itercie/root/www/system/zacatek.php:1) in /home/free/ic.cz/i/itercie/root/www/login.php on line 13 |
||
Dero Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2006, 14:12:31
Protože předtím máš výstup do prohlížeče. Před startem sessions nesmí být odeslány hlavičky. Tzn. nic nesmí putovat ze serveru ke zpracování do prohlížeče.
I kdyby už nic, tak tohle: <div class="policko"><div class="bg"><b>Login</b></div><div class="os"> |
||
Milošek Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 1. 2006, 14:20:52
Díky MOC, a MOC, a ještě jednou MOC!!!! :-D Vážně si mě moc pomohl a aspoň vím, co ten výstup znemená. Ještě jednou děkuju!
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0