Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gully Profil |
#1 · Zasláno: 10. 1. 2006, 14:44:22
Ahoj vsem.
Mam takovy zacatecnicky dotaz. Stahuji html stranky a nektere jejich odkazy pro stazeni souboru rucne upravuji na relativni cestu. Napr. v souboru 0001.htm je originalni cesta ke stazeni souboru tato: http://www.neco.cz/soubor.zip Tuto cestu upravim na: 0001_soubory/soubor.zip Cesta je platna, ale soubor stahnu v IE pouze pomoci kontextoveho menu "Ulozit cil jako ...". Proto bych chtel poprosit o radu, jestli je mozne to udelat tak, aby to fungovalo "standardne" - tzn. na kliknuti leveho tlacitka mysi. Diky za kazdou radu. |
||
Dero Profil |
#2 · Zasláno: 10. 1. 2006, 14:46:30
Na to se nedá říct nic jiného než: "Ukaž."
|
||
gully Profil |
#3 · Zasláno: 10. 1. 2006, 15:07:17 · Upravil/a: gully
Mrknu na to ...
|
||
gully Profil |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2006, 15:09:56 · Upravil/a: gully
Na adrese http://zaciname-s-flash-mx-2004.wz.cz/0041.zip je archiv obsahujici soubor "0041.htm" i s prislusnymi dalsimi soubory v adresari "0041_soubory".
Uplne dole (posledni veta na te htm strance) je upraveny odkaz (relativni cesta) na stazeni zdrojaku ke flashi, ktery vede k souboru "0041_soubory\kresleni.zip". V FF to funguje normalne, ale v IE se to chova tak, jak jsem popisoval vyse. |
||
Dero Profil |
#5 · Zasláno: 10. 1. 2006, 15:16:53
Lituji, IE6 na WXP - vše v pořádku.
|
||
gully Profil |
#6 · Zasláno: 10. 1. 2006, 15:18:26 · Upravil/a: gully
Tak opravdu nevim. Mam taky IE6 a WinXP, ale nefunguje :-(
Tak me napada, jestli to treba nebude nejakym nastavenim IE. Kazdopadne diky. |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#7 · Zasláno: 10. 1. 2006, 23:07:22
Mám čerstvě instalované win XP + SP2, když jsem spustril IE, vyskočila hláška (upraveno):
(v modrém pruhu) Stažení souboru (v okně) Chcete soubor otevřít nebo uložit: Název: 1243.zip Typ komprimovaná složka ... ... Odesílatel: .... .... ... (tlačítka) [Otevřít] [Uložit] [Storno] (Důležité zatržítko) Vždy zobrazit dotaz před otevřením tohoto typu souboru Takže to lze ovlivnit tímto zatržítkem, později záleží také na nainstalovaném softwarwe. Na rozdíl od FF nebo Opery pochybuji, že v IE půjde nastavení změnit bez editace registrů. |
||
gully Profil |
#8 · Zasláno: 11. 1. 2006, 17:14:44
Muj problem je ale takovy, ze pri stazeni souboru z webu se mi objevi dialog pro ulozeni souboru, ale pri stazeni toho sameho souboru z disku (pres relativni cestu) se nestane vubec nic. Tedy nevyskoci zadna hlaska, ani nazacne stahovani.
Souhlasim s tim, ze pokud je to nastavenim IE, nepujde pravdepodobne o klasicke uzivatelske nastaveni. |
||
PerToon Profil |
#9 · Zasláno: 11. 1. 2006, 17:28:07
Muj problem je ale takovy, ze pri stazeni souboru z webu se mi objevi dialog pro ulozeni souboru, ale pri stazeni toho sameho souboru z disku (pres relativni cestu) se nestane vubec nic. Tedy nevyskoci zadna hlaska, ani nazacne stahovani.
Stahování je děj, při kterém nahráváš data z internetu k sobě na disk. To se děje proto, že všechno abys mohla prohlídnout musíš dostat do počítače. Pokud máš soubor v počítači, tak ho stahovat prostě nejde. |
||
gully Profil |
#10 · Zasláno: 11. 1. 2006, 17:37:27
S tim bohuzel nemuzu souhlasit, protoze jsem to experimentalne zkousel na dvou PC se stejnym IE i OS. Na jednom to funguje, na druhem ne.
Coz dokazuje i prispevek Dera. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0