Autor Zpráva
spermen
Profil
Cus !! Mám problém s pozadím na svých stránkách www.copsu.cz/mikrop/projekty/moje/
Je tam DIV kterýmu sem dal pozadí, ale když mu nastavim height:auto tak se stáhne a pozadí snim - pouze v FireFoxu a Opeře v IE chodí - nemůžu dát pozadí do BODY protože ho nechci mít přes celou šíři stránky a taky nechci nechávat pevnou výšku! Máte někdo pro mě ňáký řešení?? Za každou radu budu vděčný :-) !!
jozob
Profil
Odkaz je chybný, správny by mal byť:
www.copsu.cz/mikrop/projekty/moje/
spermen
Profil
Mě se to zdá stejný ,ale je fakt žeten můj odkaz nefucká!! ale netušim proč!
spermen
Profil
Mohl by jste mi nekdo napsat ! pls!! fakt by mi to helplo!
Plaváček
Profil
Podívej, jednoduše. Šiřka stránky je pevná 750px. V tom případě nevidím důvod, proč to obrázkové pozadí neuchytit na BODY. Prostě si připrav obrázek pozadí tak, aby byl široký 750px a umísti ho na pozadí elementu BODY, nějak takto:

body{background-image: url(image/pozadi.gif) repeat-y center top}

Čili obrázek o šířce 750px bude umístěn ve středu stránky a bude se opakovat ve vertikální ose. A je to.
spermen
Profil
hmm tak to je v klid!! díkk prubnu too! By mě nenapadlo!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.