Autor Zpráva
kep
Profil *
Potřebuji umístit div do středu stránky nevím jak na to poradte pls
jozob
Profil
kep
Vertikálne + horizontálne? Alebo len vertikálne? Alebo len horizontálne?
kep
Profil *
jen horizontálně
Martin
Profil
zkus použít vyhledávání vpravo nahoře. Google ti také hodně pomůže. Dost bych se divil, kdyby jsi nic nenašel.
jozob
Profil
a./ Pokiaľ DIVu neurčíš šírku menšiu ako je šírka okna, bude to bezpredmetné.
b./ V opačnom prípade to môžeš dosiahnúť nasledovne:

1. prípad - validné pri použití iných DTD ako strict:
<center>
<div></div>
</center>

2. prípad - mal by fungovať vždy:
- stačí ak do štýlov pridáš:
body {
text-align: center;
margin: 0 auto;
}
kep
Profil *
uz to funguje diky
jozob
Profil
Martin
Podobných príspevkov sa už zdržiavam, nakoľko som bol osočený zo strany nejakého Anonyma, údajne pre moju "nevalnú" informačnú hodnotu prípevkov. :-)
Anonymní
Profil *
jozob: konflikt si oznacil za zbytecny, ted se do me navazis. proste mi jde o to, ze pokud tato diskuze bude plna takovych jako ty (513 prispevku od cloveka, ktery pred pul hodinou nevedel ze existuje margin:0 auto), tak tato diskuze skonci. mrzi me to, z odborne diskuze se stane obycejne povidani. howgh.
PerToon
Profil
jozob- víš co je vertikálně?

http://www.jakpsatweb.cz/css/css-vertikalni-centrovani.html

Zase velmi pozdě....
Martin
Profil
Myslím, že každý by si měl nejdřív zkusit odpověď vyhledat, pak se tady "diskutuje" pořád o vycentrování stránky a podovných věcech pořád dokola. Před půl hodinkou jsi na stejný dotaz odpovídal http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=5&topic=18 080 , tebe to baví?
Martin
Profil
jozob- víš co je vertikálně?
moc tomu nerozumím, autor chtěl ale horizontální centrování.
jozob
Profil
Martin
"tebe to baví"
Nie nebaví. Ale keď ma bude za to Anonym kritizovať, radšej sa prispôsobím a budem odpovedať znovu a znovu...

Anonymní
1.) Pomohlo by mi, keby si sa označil inak ako Anonymní, nerád sa rozprávam s Anonymními ľudmi.
2.) To, že som nevedel, že existuje margin: 0 auto; znamená, že nemôžem ľuďom poradiť? Skús sa spýtať tých ľudí, ktorým pomáham cez mail, ICQ či iným spôsobom. Prečo ma ľudia z tejto diskusie často kontaktujú cez ICQ (a inými spôsobmi)? Skús sa spýtať niekoho s ľudí, ktorým som pomáhal robiť celé zdrojáky. A poviem Ti, zaberie to veľa času. Ale tí ľudia sú šťastní, že im niekto pomôže. Ale tu nejde len o mňa.
3.) Myslím, že túto diskusiu kazia práve podobné konflikty, ktorý máme my.

Poviem Ti, zatiaľ nemal nikto problém. Ale stále nerozumiem, prečo Ti vadí, keď sa zadávateľa témy o nefungujúcom FTP na hostingu opýtam na to, či nemá daný hosting support.
A najlepšie bude, ak mi to povie niekto, koho sa to priamo týka, nie tretia prizerajúca sa osoba, ktorá aj tak nikomu nepomôže.

A týmto príspevkom by som chcel uzavrieť náš konflikt na úrovni tohto fóra, toto sem naozaj nepatrí. Pokiaľ si to chceš prediskutovať, nepoznám nič lepšie ako ICQ, alebo mail. Obidva mám v kontakte (keďže nie som Anonymní)
jozob
Profil
PerToon
Tiež nerozumiem. Autor chcel predsa horizontálne centrovanie, nie?
esemeska
Profil
staci to udelat prece takhle:



<center>
<div>
blablalblablalblalblal
</div>
</center>
PerToon
Profil
jozob - Ježiš já sem blbej.... omlouvám se....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0