Autor Zpráva
lumpy
Profil
Nazdar, mám taký problém, že na stránke ktorá je spravená pomocou tabuliek je horný riadok kde by malo byť logo stránky príliš vysoký (okolo 250pixelov), a v zdrojovom kóde som jasne napísal že má mať 100pixelov.Zaujímavé ale je, že na IE je to ok.
Nevedeli by ste poradiť prečo???

Tu je odkaz
esemeska
Profil
<table width="700" align="center" border="5" bordercolor="#80FFFF">
<tr> <td colspan="3" bgcolor="#008080" height=""><FONT SIZE="7" face="impact"><P ALIGN="CENTER" >..::BRUTALL::..</P></FONT></td></tr>

kde mas tech 100px????
Mozna to taky muze byt tim, ze ten nadpis mas uzavreny v odstavnci za kterym FF dela prazdne misto...
zkus timu odstavci dat margin:<P ALIGN="CENTER" style="margin-top: -napr.50; margin-bottom: 50" >..::BRUTALL::..</P>
esemeska
Profil
teda napr. margin-top: -50 to minus....
esemeska
Profil
btw: takhle udelanou stranku pomoci tabulek sem jeste nevidel...neuzavirej stranky do tabulky, to se dela pomoci nastylovanych divu, protoze kdyz je to cele v tabulce, tak se to dlouho nacita...
lumpy
Profil
Hmm, ja som iba zaciatocnik, a najjednoduchsi sposob ako to urobit sa mi zdal pomocou tabuliek, teda zatial vsetko robim iba v tabulkach.

A inac ono to tam bolo tych 100px ale to aj tak nefungovalo tak som to vymazal...

Ináč díík za rady
esemeska
Profil
zkus si precist na jpw CSS...to ti hodne muze pomoci
lumpy
Profil
to citam, ale CSS pouzivam iba na vylepsovanie odkazov a tak... inac uz to funguje, dik moc za rady, som sa to snazil opravit uz 3dni a aj tak nic tak som musel sem napisat..... este raz diik
esemeska
Profil
kdyztak tomu odstavci muzes nastavit jeste padding

<p style="padding: -50........">
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.