Autor Zpráva
jitkas
Profil
Pomooooooooc, jde mi hlava kolem.
http://www.hajmi.cz/zkouska/index.html

1. with - se ukazuje v IE a Firefoxu jinak. Nastavila jsem u IE _with(minus linky), ale pořád to nesedí, je tam slabá bílá linka. Když to dám jestě o pixl méně, už se to rozhodí.
2. Můžu nějak nastavit auto na výšku pravého sloupce, aby se to zarovnávalo s obsahem a levým sloupcem? Myslím, že píšete, že NE.
3. Když nastavím #leva, #obsah, #lprava padding: 1px; celé se to rozhodí. Můžu to nastavit dalším stylem, ale nedaří se mi to v levé části. Protože při a.lmenu:hover mám nastavené pozadí a potřebuji ho z kraje do kraje.Můžu dát mezeru před MENU, ale chtěla bych to vyřešit čistěji a <ul> to neřeší.
4. U odkazu se snažím nastavit obrázek (<ul>), nechodí to jak bych chtěla, celé se to rozhodí a v IE je to úplně jinak než ve Firefoxu.
Kde dělám chybu? Jelikož se kolem toho už moc motám a nevím, kde všude jsem už koukala a hledala nápovědu, tak se nezlobte, jestli to někde už píšete. Nic jsem nenašla.
S pozdravem JitkaS
krteczek
Profil
1. skus width
2. jedině obrázkem na pozadí (jednoduše)

<OT>
misto menu takoveho:

<div id="leva">MENU
<ul class="lmenu">
<li><a class="lmenu" href="#">odkaz</a></li>
</ul>
<div class="linkaleva">&nbsp;</div>
<ul class="lmenu">
<li><a class="lmenu" href="#">odkaz2</a></li>
</ul>
<div class="linkaleva">&nbsp;</div>
<p>hhhhhh</p>
</div>


použij raději:

<menu id="leve-menu">
<li><a href="#">polozka</a></li>
<li><a href="#">polozka</a></li>
<li><a href="#">polozka</a></li>
<li><a href="#">polozka</a></li>
<menu>

a v css jen nastyluj:

#leve-menu{width:150px;padding:3px 0px;float:left;}
#leve-menu li{list-style:none;border-bottom:2px solid red;border-top:2px solid red;margin-bottom:3px;}
#leve-menu li a{padding-left:30px;background:url("./sipka-zelena.gif") no-repeat 5px 50%;font-size:1em;font-weight:bold;display:block;text-decoration:none; color:black;background-color:navajowhite;}
#leve-menu a:hover{color:black;background-color:coral}

ukázka: www.krteczek.czweb.org/jpw/menu-pomoci-tagu-menu-a-css/
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0