Autor Zpráva
kacer
Profil *
Zdravim vas...mam mensi problem...mam bunku v ktorej mam odkaz na obrazok...doma mam apache server a funguje...ale akonahle ho dam na web tak odkaz nefunguje...nemoze najst obrazok...neviem co moze s tym byt...pomozte pls...thx

<td height="112" width="150">
<a href="old_1.JPG" onclick="window.open('old_1.jpg','_blank','width=820,height=620,menuba r=no,status=no'); return false">
<img src="s_old_1.jpg" alt="foto_2005_cast1" width="150" height="112" border="0" align="middle">
</a>
</td>
PerToon
Profil
No a nahrál si tam ten obrázek? Pokud jo, tak by to mělo funogvat. A se serverem doma to nemá nic společnýho, protože JavaScript není záležitost serveru ale uživatelova počítače. Dej sem kdyžtak odkaz kde ti to nefunguje.
kacer
Profil *
odkaz je...http://www.bijanka.sk/main/foto/rok_2005/foto_2005_cast1.htm
a foto su tam nahrate....
PerToon
Profil
Už vidím problém - velikost písmen. Ty otevíráš old_1.jpg, ale soubor se jmenuje old_1.JPG
kacer
Profil *
viem prve tri obrazky....musim zmenit nazov...ale ostatne su rovnako napisane...a tie nefunguju...som to najmanej 100 krat prepisoval..a nic
PerToon
Profil
Ty soubory mají v příponě velký písmena a ty tam máš malý písmena! Snad vím co vidím, ne?
kacer
Profil *
v pohode...skusim sa na to pozriet...inac dik zatial...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.