« 1 2
Autor Zpráva
Mistr
Profil
Nezkušenej
na tom "HOME" nejsou vydět obrázky
Nejsou vydět obrázky? Tak to vážně nevím v čem by mhl být problém. Snad jen v učebnici pravopisu.

Možná bych věděl co dělat, abys obrázky viděl. Třeba odpovím jinak, než jsi požadoval, ale přeci sem nebudu psát to, co je již napsáno jinde, že?
Nezkušenej
Profil *
o můj bože díky snad se tak moc nestalo ne? tak ja sem psat nebudu ok DÍK ZA POMOC obratim se na JINÝ FORUM když mě tady od tuď vypudíte, hm děkuji za příjemnou atmosféru...
hans
Profil *
Publisher... Mi zase otvírá stránky v IE jak mají být a v Opeře se objeví jen název :-(
Bubák
Profil
Nechte Publisher tak, a dělejte stránky třeba v NVU.
Zatím jsem neviděl žádnou funkční stránku udělanou v Publisheru. To už raději MS Word, ale i tomu bych doporučoval vyhnout se obloukem, pokud má jít o tvorbu stránek.
Acid21
Profil *
Je to trapne ,ale použivať programi pre tvorbu webu?
to sa vam nedivim ak vam to mepojde :))
webu zdar
ps : naučte sa css , ale podstata tkvie inde no ale to som asi špatne tak sorry a pa
karl
Profil *
zadruhé publikuju stránky a objeví se mi jen první stránka (Home) možná to bude tím ře jsem ve správě souborů (webhosting www.webzdarma.cz) nahrál jen ten uložený index, ale nevím
zatřetíani na tom "HOME" nejsou vydět obrázky.....


ahoj, jiz asi s krizkem po funuse, ale pripojim radu, ktera se snad muze hodit i jinym. Dnes jsem vytvoril prezentaci a po publikovani(nahral jsem na ic.cz index)se mi zobrazila jen zakladni stranka, odkazy nefungovaly, obrazky taktez ne:-( Tedy, v index.html jak jsem pochopil, je ulozena jen prvni strana s odkazy na dalsi stranky+obrazky, zaroven by vsak publisher mel vytvorit slozku index_soubory, ve ktere ten zbytek je a kterou musite nahrat do stejneho adresare s index.html. Problem byl v tom, ze publisher tutos lozku soupne kdovikam, jen ne tam, kam jste si dali ulozit index.html. Reseni, ktere mi fungovalo jsem nasel na microsoftich strankach-mymi slovy:klikej NASTROJE-moznosti web.str.-moznosti web.serveru-zalozka web-a zde odkliknete(zruste)moznost "usporadat podpurne soubory do slozky". Pak jakmile date moznost publikovat vychrli vam to krome index.html spoustu dalsich souboru prave s onemi obrazky a dalsimi strankami, to vse nahrajte do stejne slozky s index.html na ic a vse slape jak ma:-) doufam, ze vam pomuze:-)
karl
Profil *
Je to trapne ,ale použivať programi pre tvorbu webu?

caues, nevim co je na tom zleho, chci si vytvorit kratkou osobni prezentaci, o tvorbou webu a pc se jinak nez uzivatelsky nezajimam. Publisher a spol.je pak pro me nejrychlejsi cestou k cili(kdyz pominu tuto diskuzi s problemy:-D Ucit se jazyk je urcite super pro lidi se zajmem o IT oblast, ale pro nas bezne smrtelniky? Zkuste nam po vasem "lamam"tolerovat nase Publishry:-)
Karel Zendulka
Profil *
Chtel jsem se zeptat:Prave zkousim pracovat s programen Publisher 2007 a tvorim stranky ve kterych bych chtel prodavat a v sekci "seznam produktu" je jako zaklad 6 polozek produktu...Ja bych chtel vic a nevim jak se to da udelat...Nechce se mi s tim pracne kopirovat,protoze to jde urcite lehcejc. Moc diky Karel
pls help
Profil *
ahoj mám takovej docela velkej problém v publisheru jsem si udělal stránku mám tam menu všechno ale když chcu přidat 5 stránku tak kdyz se vrátím zpátky tak v tom menu nevidím ty odkazy jako by se uplně ztratili co s tím pls help je to tím že jsem v tom menu oddělil ty hyperstextový odkazy abych tam mel mezeru na podnadpis???
Bubák
Profil
karl, Karel Zendulka, pls help
Nechte Publisher tak, a dělejte stránky třeba KompoZeru (nový "NVU").
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.