Autor Zpráva
loleklel
Profil *
nevite jak vycentrovat na stranku tohle menu odkaz tady

prosim, je to psano v javascriptu
RPG
Profil
Zkus skript obalit <div>em, a tomu pak v CSS nastavit margin:auto;
loleklel
Profil *
myslis <div align="center">scritp</div> ??
RPG
Profil
loleklel
Přesně. Jestli to nefunguje, zkus <center>script</center>
Anonymní
Profil *
ani to nefunguje
Dero
Profil
Pokud je šířka menu konstantní, tak celý script obal divem s danou šířkou a nastaveným margin: auto;

Pro IE musíš ještě nastavit pro element body text-align: center;
Anonymní
Profil *
a muzes mi ten kod napsat ? nejak mi to nejde
Dero
Profil
<html>
<body style="text-align: center;">

<div style="width: 700px; margin: auto;">
<script type="text/javascript" src="milonic_src.js"></script>
<div class=milonic><a href="http://www.milonic.com/">JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic</a></div>
<script type="text/javascript">
if(ns4)_d.write("<scr"+"ipt type=text/javascript src=mmenuns4.js><\/scr"+"ipt>");
else _d.write("<scr"+"ipt type=text/javascript src=mmenudom.js><\/scr"+"ipt>");
</script>
<script type="text/javascript" src="menu_data.js"></script>
</div>
</body>
</html>


Zkus tohle a když to nepůjde, tak lituju - v tom případě je menu přímo konstruováno přes DOM nehledě na stávající strukturu dokumentu.
RPG
Profil
<html>
<head>
<style type="tex/css">
body{text-align:center;}
.obal_stranek{width:požadovaná šířka;margin:auto;}
</style>
</head>
<body>
<div class="obal_stranek">
Stránky samotné
</div>
</body>
</html>

ad: Dero, byl jsi rychlejší. :-)
loleklel
Profil *
ach ne nefunguje to !!

to je v pr....
loleklel
Profil *
a nejak to jít přeci musí ne ?
peta
Profil *
loleklel "nevite jak vycentrovat na stranku tohle menu"
A tim se myslis jako co?
Pokud chces neco centrovat, musis vedet, jakou to ma sirku.
Pokud je nastavena sirka auto, znamena to mit stejnou sirku jako je body a pak ti samozrejme marcin ani center nefunguje.
Cili je to v podstate to, co radil DERO,

<div style="width: 300px; margin:0 auto;">
...
</div>

A to ti fungovat musi a ne, ze ne.
Zkopiruj si pouze tyto 3 radky a uvidis, ze to centrovane je.
Teoreticky by to melo fungovat i s tim scriptem. Zalezi na tom, co je v tom scriptu. Osobne jsem si ve Fitrefox klikl na "select All" - "zobrazit zdrojovy kod vyberu" a v tom se hrabat teda nebudu.

www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#lmoje
si vyber ten treti menu generator a nejak si to uprav.

nebo mrkni do JS ted jsem tam dal takovy pekny odkaz na tree menu a je tam i par rozbalovacich.
loleklel
Profil *
tak jsem to konecne udelal upravil jsem javacript kod a jde to !
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.