Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
loleklel Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:04:29
|
||
RPG Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:07:56
Zkus skript obalit <div>em, a tomu pak v CSS nastavit margin:auto;
|
||
loleklel Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:09:22
myslis <div align="center">scritp</div> ??
|
||
RPG Profil |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:12:10
loleklel
Přesně. Jestli to nefunguje, zkus <center>script</center> |
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:13:36
ani to nefunguje
|
||
Dero Profil |
#6 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:17:35
Pokud je šířka menu konstantní, tak celý script obal divem s danou šířkou a nastaveným margin: auto;
Pro IE musíš ještě nastavit pro element body text-align: center; |
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:22:04
a muzes mi ten kod napsat ? nejak mi to nejde
|
||
Dero Profil |
#8 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:25:07
<html>
<body style="text-align: center;"> <div style="width: 700px; margin: auto;"> <script type="text/javascript" src="milonic_src.js"></script> <div class=milonic><a href="http://www.milonic.com/">JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic</a></div> <script type="text/javascript"> if(ns4)_d.write("<scr"+"ipt type=text/javascript src=mmenuns4.js><\/scr"+"ipt>"); else _d.write("<scr"+"ipt type=text/javascript src=mmenudom.js><\/scr"+"ipt>"); </script> <script type="text/javascript" src="menu_data.js"></script> </div> </body> </html> Zkus tohle a když to nepůjde, tak lituju - v tom případě je menu přímo konstruováno přes DOM nehledě na stávající strukturu dokumentu. |
||
RPG Profil |
#9 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:27:07 · Upravil/a: RPG
<html>
<head> <style type="tex/css"> body{text-align:center;} .obal_stranek{width:požadovaná šířka;margin:auto;} </style> </head> <body> <div class="obal_stranek"> Stránky samotné </div> </body> </html> ad: Dero, byl jsi rychlejší. :-) |
||
loleklel Profil * |
#10 · Zasláno: 4. 2. 2006, 14:30:39
ach ne nefunguje to !!
to je v pr.... |
||
loleklel Profil * |
#11 · Zasláno: 4. 2. 2006, 16:04:47
a nejak to jít přeci musí ne ?
|
||
peta Profil * |
#12 · Zasláno: 4. 2. 2006, 19:35:55
loleklel "nevite jak vycentrovat na stranku tohle menu"
A tim se myslis jako co? Pokud chces neco centrovat, musis vedet, jakou to ma sirku. Pokud je nastavena sirka auto, znamena to mit stejnou sirku jako je body a pak ti samozrejme marcin ani center nefunguje. Cili je to v podstate to, co radil DERO, <div style="width: 300px; margin:0 auto;"> ... </div> A to ti fungovat musi a ne, ze ne. Zkopiruj si pouze tyto 3 radky a uvidis, ze to centrovane je. Teoreticky by to melo fungovat i s tim scriptem. Zalezi na tom, co je v tom scriptu. Osobne jsem si ve Fitrefox klikl na "select All" - "zobrazit zdrojovy kod vyberu" a v tom se hrabat teda nebudu. www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#lmoje si vyber ten treti menu generator a nejak si to uprav. nebo mrkni do JS ted jsem tam dal takovy pekny odkaz na tree menu a je tam i par rozbalovacich. |
||
loleklel Profil * |
#13 · Zasláno: 4. 2. 2006, 20:29:10
tak jsem to konecne udelal upravil jsem javacript kod a jde to !
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0