Autor Zpráva
gvaks
Profil
zdravím,

mám dotázek, chtěl bych si na web umístit krátké video ve flash, jde nějak provést aby se načetlo, až po načtení celé stránky?

díky
Filips
Profil
Počky to nechápu. Přece když bude načtená celá stránka tak bude načtené i video!

Filips
gvaks
Profil
špatně jsem to napsal.

když umístím fleš na stráku tak se mi začne načítat okamžitě. jenže vzhledem k tomu, že to má cca 800k a brzdí to celkové načítání, bych rád kdyby se načetla nejprve stránka se standartním obsahem a potom se teprve natahoval flash.

už je to k pochopení?

ď G
Filips
Profil
No ale myslíš jako loading? Tak to je blbodt ne aby se loading načelt až po stránce. Pokud je to animace tak ta by se měla načíst až po stránce!

Filips
!wood
Profil *
nešlo by to nějakým scriptem?
Anonymní
Profil *
teorerticky by mohol byť flash v dive s display:none a na body onload by sa div zobrazil.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.