Autor Zpráva
joska
Profil *
Ahoj, muzete prosim mrknout na www.sixtet.ic.cz a rict mi, proc mi spatne funguji v exploreru?....stranky se neroluji dolu. Mam podezreni ze je to kvuli tomu, ze nikde nemam definovan roler....v firefoxu to funguje.
A druhy problem mam s DHTML...asi by to chtelo nejaky casovac....nedostanu se napr. ve fotogalerii na 2006..
Joska
joska
Profil *
.......... k tomu IE...neni to kvuli tomuhle tagu?
<iframe src="uvod.html" width="750" height="400" frameborder="0" align="baseline" scrolling="no" name="obsah"></iframe>
ze nefunguje v IE a ve firefixu funguje?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.