Autor Zpráva
petrrrr
Profil
potreboval bych poradit proc se mi po kliknuti na odkaz(obrazek v tabulce) oramuje tenkym rameckem a nezmizi dokud nekliknu jinde.
nekomu to dela nekomu ne kdo si to prohlizel.
habendorf
Profil
Odkaz napiš takhle:
<a href="......." onFocus="if(this.blur)this.blur()">
<img src=".......">
</a>
petrrrr
Profil
diiiiiiiiiiiiiiiik super to je ono
Yuhů
Profil
já si nemyslím, že by to s tím blur bylo dobré řešení. Přijde mi to docela komplikované.

Spíš bych zkusil

<style>
a img {border: none;}
</style>

případně ve složitějších případech

<style>
a:active img {border: none;}
</style>

Další problém může být v tom, že v HTML zápisu atributu border=0 chybí uvozovky.
petrrrr
Profil
heh tak kdyz kliknu tady na logo at jdu na hlavni stranku tak se mi to taky oramuje po kliknuti.ja vim ze je to problem prohlizece,ale na te me www to udelalo dvema z peti.
zkusim i tu druhou variantu dik vsem
habendorf
Profil
Yuhů: Jako naprostý amatér nechci zrovna s tebou polemizovat, ale myslím že border="0", případně
<style>
a img {border: none;}
</style>
problém "mravenčení" kolem odkazů neřeší. Možná se ale pletu. A jak by se to potom aplikavalo na textový link?

petrrrrr: <a href="......." onFocus="if(this.blur)this.blur()"> jde samozřejmě aplikovat i na textový link. A ještě jedna věc: podle mě to není problém prohlížeče,
naopak je to jeho standardní vlastnost a má to tak dělat. Tímhle se to pak uměle potlačí.
Yuhů
Profil
aha, netušil jsem, že se jedná o to mravenčení, omlouvám se za nemístné rady
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.