Autor Zpráva
jiri.free
Profil *
Nazdarek, potreboval bych pomoct. Jakym zpusobem mam dat na stranku tlacitlo zpet, ktere by bylo ve forme obrazkoveho gif souboru. Dale bych se chtel zeptat, jestli nekdo nevite, jak udelat efektivni kurzor, jak je tomu treba tady http://brno.agartha.cz/pg/frame.html
Abych k nemu mohl napsat jmeno webu a kdyztak aji tu barvu, no proste tak jak to je na tech uvedenej strankach. dekuji moc.
bojars
Profil
Jakym zpusobem mam dat na stranku tlacitlo zpet, ktere by bylo ve forme obrazkoveho gif souboru

<input type="image" name="obrazek" src="images/jpw.gif">

http://www.jakpsatweb.cz/formulare-html.html

jak udelat efektivni kurzor, jak je tomu treba tady ht tp:/ /brno.agart a.cz/pg/frame.html

Tomuto nerozumiem. Čo je to 'efektivní kurzor'?
jiri.free
Profil *
no kurzor mysi u keryho by byl treba nazev webu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0