Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
majim Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 2. 2006, 14:19:49
Řeknite mi co je špatne na tomto:
EXTERNI STYL: .tady {background-color: #3333FF; color:#FF3300} .h3vefieldset {color: #336666; text-align: center; padding-top: 25px; padding-bottom: 18px; text-align: center} .patka {color:#555555; padding-top: 2em} V tabulce na str. kniha.html: <td> <h3 class="tady">Kniha návštěv</h3></td> Na té stejné str: <h3 class="h3vefieldset"> Pro vstup do návštěvní knihy klikněte na tento obrázek: </h3> Text se na netu zobrazuje černě, tzn. že třídy nefungují! Původní class .patka funguje. Ostatní jsem měnil a fungují jen na mém PC. Jedná se o str. : http://mujweb.cz/www/divadlodsb jak jsem již v první otázce uvedl. Čím je to čím? |
||
Šlaha Profil |
#2 · Zasláno: 20. 2. 2006, 14:28:31
Zkus:
Jinak v opeře je ten nápis: "Pro vstup do návštěvní knihy klikněte na tento obrázek:" zelený. |
||
majim Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 2. 2006, 18:03:53
Šlaho, něco jsem vyzkoušel, ale nakonec jsem zjistil, že to bylo tím, že si to bralo staré data z temporary internet files:-O (No jsem holt zelenáč!)
Jenom pro ukojení mé zvědavosti, to co jsi napsal má fungovat jako kontextová deklarace? Takový zápis neznám? Připadá mi to jako třída .h3 v td a třída .h3 v fieldset. Potom by byl zápis v <body> <td class="h3">text</td> a <fieldset class="h3"> text</h3> tak to má být? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0