Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Salám Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 2. 2006, 08:14:19
Moje doména je už nějakou dobu v katalogu seznam i ve fultextovém vyhledávání, ale přepsal jsem ji na PHP a webzdarma hlasí, že stránka nebala nalezena, nebo byla smazána, nebo přejmenována. Co mám dělat. Mám někam napsat, nebo si to dají sami do pořádku?
|
||
RPG Profil |
#2 · Zasláno: 22. 2. 2006, 09:46:18
Vytvoř soubor
.htaccess (i s tou tečkou, bez přípony) otvři ho v poznámkovém bloku a zapiš / zkopíruj do něj: RedirectMatch 301 (.*).html $1.php Mělo by to vyřešit tvé problémy. Tento řádek přesměruje všechny požadavky na soubory s příponou *.html na soubory *.php |
||
Salám Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 2. 2006, 15:38:48
RPG: Díky, soubor už mám a mám v něm ten kód: RedirectMatch 301 (.*).html $1.php Ale co dál? Teď ho jen nahraju přes ftp na stránky, nebo tam mam hodit celej zdroják? Díky
|
||
Salám Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 2. 2006, 17:43:26
Tak už jsem to zkusil a přes ftp jsem tam teda vložil ten sopubor bez pžípony s tim řádkem a funguje to. Takže díky. Mimochodem, jak si na to přišel. To je úžasný, paráda...
|
||
Salám Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 2. 2006, 17:48:55
Tak bohůžel ukvapená reakce. Má stránka je na půl v php. Teď se sive dostanu ze seznamu na stránku, ale jinak cokoliv jiného na ní nefunguje, když se chci někam dostat na stránky html. Všechny stránky php jinak fungují...
|
||
RPG Profil |
#6 · Zasláno: 22. 2. 2006, 22:15:47
Salám
Jak jsem na to přišel? Měl jsem úplně stejný problém, jako ty. :-) No, ono to přesměruje vše na PHP... takže stačí, když změníš příponu těch nefungujících na *.php Jinak to asi neuděláš, musel by jsi to složitě rozepisovat. |
||
Salám Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 2. 2006, 15:19:26
Hm..., tak to bude problém, díky.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0