Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
pls potreboval bych pomoct :
Chci udelal formular napr. at je toto:
Vase www stranka :
Hrac 1 :
Hrac 2 :

ODESLAT
kdyz tukne na odeslat tak se mi to posle na mail ale ne pres mailto dik
Jenda122
Profil
www.mailform.cz
peta
Profil *
Anonymní Moznosti je nekolik...
1. pouzit sluzbu pres nejakou cizi stranku (ale pak ti muzou cist maily) viz
Jenda122 a takovych stranek je vicero
2. pouzit mailform sluzbu na tvem hostingu, viz treba muj na volny.cz
http://www.volny.cz/peter.mlich/akont.htm
3. spokojit se s tim, ze se pouziva mailovy kliet, viz mailto, tez na te me strance
4. naprogramovat si vlastni odesilani, treba v PHP, coz vypada takhle asi
(ale muzes pouzit pythot, asp, cgi, perl...)
<?php
$from = "komu@aaa.cz";
$message = "=== Tato zprava je generovana automaticky ===";
$message.= "\n\nO tento mail pozadal clovek s";
$message.= "\n IP = ".$ip;
$message.= "\n\nVase prihlasovaci udaje jsou:";
$message.= "\n Login = ".$row['user_login'];
$message.= "\n Psw = ".$row['user_psw'];
$message.= "\n\nDekujeme za pouzivani nasich sluzeb.";
$message.= "\nNa dalsi spolupraci se tesi tym serveru ppseznamka.cz .";
$to = $row['user_mail'];
$subject = "Registracni udaje";
if ( Mail($to, $subject, $message, "From: ".$from) )
$chyba.= "| Mail byl odeslßn";
else $chyba.= "| Mail se nepoda°ilo odeslat";
?>

5. najit si nejaky mailovy script a zkopirovat, viz stranky...
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub4
...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0