Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
arok Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 3. 2006, 09:22:48
Chcel by som urobi na stranke text: ,,odhlasit sa" , na ktory ak kliknem tak by som chcel, aby sa mi zobrazilo okno s otazkou ci sa naozaj chcem odhlasit. Ak kliknem na ano tak by sa okno malo samo zatvorit.
|
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 1. 3. 2006, 09:56:16
okno confirm v JavaScriptu, Leo
|
||
arok Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 3. 2006, 10:01:36
Dik, ale som zaciatocnik a neviem ako by som mal napisat ten script.
|
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 1. 3. 2006, 10:11:06
A kdyz pomineme to okno, jakym zpusobem odhlasujete? Leo
|
||
arok Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 3. 2006, 10:34:43
Nemusi to byt odhlasenie v provom slova zmysle, staci ak by sa mi po kliknuti na text ODHLASIT SA zatvorilo cele okno s kontrolnou otazkou ci kde by bolo napisane CI SA SKUTOCNE CHCEM ODHLASIT.
DIK |
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 1. 3. 2006, 10:42:46
Tu hlášku jako takovou napíšeš podle tohohle toho: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/hlasky.htm
Ovšem co se vlastního odhlašování týče, to tímhle neovlivníš. Krom toho, už se Tě na to ptal Leo. |
||
Leo Profil |
#7 · Zasláno: 1. 3. 2006, 10:42:58
window.confirm("Chcete se skutecne odhlasit?");
ale vetsinou je zvykem odchytavat navratovou hodnotu teto metody, a dal s ni pracovat / ale nenapsal jste, co s tim chcete delat dal.. Leo |
||
Mistr Profil |
#8 · Zasláno: 1. 3. 2006, 10:45:46
arok
zatvorilo cele okno Tak to je problém. Teda ne že by to nešlo. Pokud ovšem se budeš snažit zavřít okno, které předtím nebylo vytvořeno pomocí JavaScriptu, zobrazí se automaticky hláška, zda chceš toto okno skutečně zavřít. Tahle ta hláška nemá nic společného s tím, co nadefinuješ pomocí toho CONFIRMu. |
||
arok Profil * |
#9 · Zasláno: 1. 3. 2006, 13:04:54
Neviem ako to mam blizsie popisat, ale skusim to este takto. Chcel by som toto, ze AK SA MI NIEKTO NA STRANKU PRIHLASI POD NEJAKYM MENOM A HESLOM, TAK PO KLIKNUTI NA TEXT ODHLASIT SA MU ZOBRAZI OKNO S OTAZKOU CI CHCE SKUTOCNE ODHLASIT. AK STLACI ANO TAK SA ZAVRIE CELE OKNO. Takze ide vlastne o klasicke odhlasenie zo stranky (napr. z e-shopu) len s tym rozdielom, ze po odhlaseni sa nevratim napr. na uvodnu stranku, ale sa mi zatvori okno.
DIK |
||
Mistr Profil |
#10 · Zasláno: 1. 3. 2006, 21:27:07
arok
AK STLACI ANO TAK SA ZAVRIE CELE OKNO Již jsem Ti, aroku, psal výše, že zavřít okno prostě (téměř) nejde. |
||
Mistr Profil |
#11 · Zasláno: 1. 3. 2006, 21:30:31
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0