Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ice Profil |
#1 · Zasláno: 3. 3. 2006, 09:30:24 · Upravil/a: Ice
Ahoj, kdyz dam v IE ulozit stranku pro offline ukladani, tak se mi pak pri nacteni z localu nezobrazi obrazky co jsou definovane v CSS souboru. Da se s tim neco delat? Diky za radu.
|
||
Miloš Profil |
#2 · Zasláno: 3. 3. 2006, 09:41:00 · Upravil/a: Miloš
Místo offline ukládání explorerem používám k své velké spokojenosti HTTrack; u něj se dá totiž mimo mnohé jiné nadefinovat stahování celého webu až do 20 úrovně a zároveň zakázat stahování externích odkazů. Chodí i česky.
Ono totiž to explorerové offline má mj. tu nevýhodu, že to ukládá tuším jako mht, zkrátka nelze to jednoduše přenést na jiný počítač. |
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 3. 3. 2006, 09:45:07
Explorer při stahování nepřepisuje cesty ve stylopisu. Takže obrázky na pozadí mají smůlu.
Reaguji na Miloše: Formát „.mht“ jde přenést. Je to jen stránka se všemi staženými obrázky v jednom souboru. |
||
Ice Profil |
#4 · Zasláno: 3. 3. 2006, 09:56:15
Miloš
ten pouzivam taky, ale jde mi o bezneho uzivatele co to nezna? |
||
Gekon Profil |
#5 · Zasláno: 3. 3. 2006, 15:14:46
Ice
tam mu tam dej odkaz na tento prográmek, a doporuč, aby přestal používat IE |
||
Miloš Profil |
#6 · Zasláno: 3. 3. 2006, 22:43:30 · Upravil/a: Miloš
Gekon
Tak tak. (nejen) Chamurappi Formát „.mht“ jde přenést. Ale jo, ovšem píše-li Ice, že mu jde o běžného uživatele, toho ani nenapadne, že je to nějaký mht (properuna cotoje, mluv česky atd.), natož kde to v počítači hledat. Asi jsem se blbě vyjádřil, když jsem napsal, že to nejde jednoduše přenést. A ještě ke všemu jsem se možná blamoval – zkusil jsem si uložit offline dva malé weby. Výsledek? 1) žádný mht soubor na disku není 2) Adresář "c:\windows\Offline Web Pages" je prázdný a v "Documents and Settings" naopak takový adresář neexistuje, takže jsou jednotlivé stránky patrně rozházené po keši, nebo kde je jim konec 3) Odpojím-li se a v exploreru zadám práci offline, při každém kliknutí v oblíbených mi to zahlásí, že požadovaná stránka není offline k dispozici (byť jsem zpřístupnit offline požadoval) a když potvrdím, že zůstat offline, zeptá se mě ještě jednou na totéž, než stránku opravdu zobrazí. 4) Předpokládal-li jsem, že explorer neumí vynechat externí linky, mýlil jsem se, ale není to možné nastavit při prvním stažení, ale teprve až ve vlastnostech onoho offline-oblíbeného. Zkrátka – pokud není „běžný uživatel“ naprostý ignorant, nemělo by mu používání HTTracku po kratším zaškolení činit potíže. Nadto to není ani potřeba instalovat. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0