Autor Zpráva
Robbie
Profil *
Můj dotaz je, co je to Dreamver, a jaký je rozdíl mezi ním a třeba notepadem ve windows?
Gekon
velký:))
Dreamweaver je komerční produkt z dílny Macromedia, je asi nejlepší na tvorbu moderních stránek, má spoustu funkcí
Notepad je taky editor, krom jiného, ale nemá žádné funkce a je na dělání stránek naprosto nevhodný
Miloš
Gekon
Notepad … je na dělání stránek naprosto nevhodný
Já si to myslím taky, ale běda, jestli to uvidí Chamurappi – dovolil jsem si tvrdit, že je tvorba stránek v Noptepadu masochismus (a myslím si to pořád,); a nejsem v tom názoru sám; Radek Hrabůvka také napsal: Dobrovolné psaní v Notepadu považiji za masochismus.
Zerog
Ne nevim .... ja pisi v poznamkovym blogu vse a nemam s tim problemy .... jak me nejakej programek zacne z kodu udela barevnou discoteku tak se nehnu z mista .... takze poznamkovej blog 4ever :D
Miloš
Zerog
Jakmile nějakej prográmek začne z kódu udělá barevnou diskotéku, tak se nehneš z místa. Mně to naopak vyhovuje; asi proto, že jsem na diskotéky v životě nechodil, tak mi to asi chybí :-)

Jenom pro srovnání: Chci-li v poznámkovém bloku psát zvýrazněně, musím ručně vypsat <strong></strong> i s tou možností, že klepnu vedle. Dejme tomu v PSPadu totéž zkratkou CTRL+B, bez rizika překlepu a s kurzorem umístěným <strong>sem</strong>. V Notepadu dost těžko mohu spravovat větší projekt; neznamená, že nemohu, ale je to velice nepohodlné. Jestliže chci například ve všech souborech nahradit nějaký textový řetězec, třeba když se dozvím, že zadavatel, o kterém je řeč na každé stránce se nejmenuje Pepíček, ale Pepýšek… Překódování češtiny (windows-1250, iso-8859-2, UTF), inkrementální vyhledávání, regulární výrazy, záložky v textu… A pokud jde o „barevnou diskotéku“, i ty barvy se dají zrušit.
Zerog
jo jasne :o) asi patrim k tem fanatykum ale proste, jak je tam plno tlacitek na delani odkazu a tucnich pismen tak me to stve .....a co se tyce hledani urciteho retezce tak to mas pravdu je to utopie ....ctrl+f to sice jisti ale nevim .....zkousel jsem driv PSpad myslim ...ale nechitlo me to .....PS: asi jsem staromodni .....i kdyz mi je necelejch 19 :D ... jinak co se velkejch projetu tyce tak nevim ....tak dlouhej script kterej by se nevesel do poz. bloku jsem jeste nenapsal ....ale jo ..treba zalozky by se me sikli ...:o)
PerToon
Pánové, trochu se odchylujete od původního dotazu.
Miloš
Zerog
co se velkejch projetu … tak dlouhej script kterej by se nevesel do poz. bloku…
Já neměl na mysli jeden dlouhý soubor, ale 20, 30 či víc (i krátkých) souborů.

PerToon
Už mlčím :-)
Zerog
Jo jasne .....ja to myslel jako ftip ......neber to tak doslova .....ps: si triceti jsem uz delas ...dokonce i s 300 a de to .... :D to rikam jsem fanatik :D ...ps jestli to chces rozvatet tak mi klidne napis maila ci na icq ....me stejne asi nepresvedcis :D

PerToon
Mlčim too
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0