Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Petr.. Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 3. 2006, 10:58:21
Zdar
Chtěl bych se zeptat na pár věcí a předem děkuji za odpovědi. Začínám s větším projektem (aspon pro mě) Nemá být malí jak ostatní ale aspon mezi nej úspěšnýma. a) Jak mám sehnad moderátora když ještě mí stránky teprve začínají a jsou bez úspěchu a nevidělávají. (To se nikdo nepřihlásí) A ještě k tomu nemám domenu 1 stupně tu si chci pořídit až budu mít trochu článků v mím web blogu http://www.clanky.nazory.cz b) Jak ho mám dostat mezi špičku web blogů. (asi tušim co byste mi napsali: kvalitní stránky a mít hodně zajímavích článků ...) ale toto nemyslim (ale můžete napsat pokud to bude něco na vyší úrovni) Ale jak se dostat ve vyhledávačích mezi první a pod.. c) Jak mám se dostat na špičku když nemám lepší doménu a pořídit si ji můžu aš když začnem vidělávat? (to je co Vím že se prvně musí investovat a pak se to splatí ale su na pochybách že se můj projekt povede záleží totiž na moderátorovy.. Jaký bude mít skušenosti a jak dobře dokáže se v této "branži" pohybovat) Tyto věci mě trápí jak vlastně to děláte? Díky moc |
||
peta Profil * |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:08:17
a) co znamena sehnat moderatora? co by ten moderator mel delat? o cem tve stranky vlastne jsou?
b) zaplatit vyhledavaci sluzbe c) na spicku? predevsim naucit se psat bez hrubek :) (malí, nevidělávají vidělávat moderátorovy skušenosti) zrejme ses slovak a jeste ti bude tak 15 let, jinak to neni mozne, tolik hrubek... Na domene to totiz nezalezi. Mrkni na jakpsatweb, to je dobra stranka. Kdyz das hledat neco o html, tak opravdu pro zacinajici lidi lepsi ceskou nenajdes. Jeste takova pekne zpravovana je tvorba-webu , ale ta ma bohuzel prilis nepresnosti, neuplnych a casto zavadejicich textu... Zeptej se juhua, jakou ma domenu? :) |
||
Peca Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:16:52 · Upravil/a: Peca
1) web blog - nesmysl: blog = webový blog
2) moderátor - člověk, který se stará o pořádek, provádí jakousi cenzuru, v žádném případě nepíše články 3) blog je takový elektronický deníček, kam píše sám autor, nikdo jiný 4) ...Přejdeme na doménu 1 stupně CZ - bez komentáře... 5) Začínám s větším projektem: <?xml version="1.0" encoding="windows-1250"?>Tak to je fakt síla, taková "hlavička" 6) Zkus si prohlédnout pár jiných webů, třeba i blogů... Pokud se v něčem pletu, tak mě klidně opravte... |
||
Petra Profil |
#4 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:21:24
Být tebou bych zvolila jiný obor. A to takový, ve kterém jsi odborníkem nebo tě aspoň hodně zajímá. Pak budeš moci sám vykonávat tu funkci, kterou nazýváš moderátorem. Jinak mě totiž nenapadá důvod, proč by někdo dával vlastní know-how do cizího projektu, na kterém by dělal on sám a bez něho by to žádnou budoucnost nemělo.
|
||
Petr.. Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:22:20
peta:
a) http://www.clanky.nazory.cz více tam co by měl dělat moderátor jaký sekce .. Přiznávám čeština není moje silná stránka (věk 17 to tet neni důležité - každý má nějaký problém) proto hledám moderátora. Jak si napsal: vydělávají moderátorovy skušenosti. Proto toto píši - žádnej dobrej moderátor se mi nepřihlásí na nějaký neznámí a podřadný web který ještě nezačal.. Nebo jo? Na doméně zaleží kvůli vyhledávačům jako třeba google.com Díky |
||
Petr.. Profil * |
#6 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:31:51
Jo sory html kod jsem nedělal teprve se chystám přepsát celý web..
Tenhle obor mě velice bavý ale mám ten problém že neumím češtinu nemůžu publikovat články které př: nedávají smysl ve větách... Peca: díky za objasnění slova moderátor nemůže to být redaktor to co jsem myslel? Nevím sám jak se ta funkce menuje (nepočítam admin ..) Vy chcete každýho hned skazit náladu a snahu jak něco dokázat a vyrobit .. Místo abyste potpořili a poradili jak toho dasáhnout?! Ale díky |
||
Petr.. Profil * |
#7 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:34:42
Jo a nezabalim něco kvůli českému jazyku či třeba že neumim progtramovat.
Vše se dá doučit! Nebo ne? |
||
bojars Profil |
#8 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:37:19
Jak mám se dostat na špičku když nemám lepší doménu a pořídit si ji můžu aš když začnem vidělávat?
IMHO: ten vek je asi najdôležitejší. Neviem si predstaviť iný dôvod, prečo si myslíš, že by Ti to malo vy(i->?)dělávat. Zarábanie je založené na dopyte<->ponuke, čím by mal byť Weblog pridanou hodnotou pre túto základnú trhovú schému? Najprv buď žiadaný (zabezpeč si atraktívny obsah), potom začni uvažovať, ako sa to dá využiť. To, či teraz nájdu vyhľadávače Tvoje prázdne stránky nie je podstatné. Peta ...zrejme ses slovak a jeste ti bude tak 15 let, jinak to neni mozne, tolik hrubek... Na čo narážaš??? |
||
Timy Profil |
#9 · Zasláno: 5. 3. 2006, 11:50:32
Petr..
Vy chcete každýho hned skazit náladu a snahu jak něco dokázat a vyrobit .. Místo abyste potpořili a poradili jak toho dasáhnout?! Zkus se zamyslet nad tím, co vlastně chceš. Sháníš redaktory, kteří by ti prakticky zadarmo psali kvalitní články a dostali by tvůj web blog (OT: pokud vím, tak je to buď blog nebo web log nebo zkráceně weblog) mezi absolutní špičku. Slibuješ jim peníze, ale ty dostanou nejdříve ve chvíli, kdy se dostanete mezi tu absolutní špičku. Moc perspektivně to tedy nevypadá. Nevidím jediný důvod, proč by někdo na tohle přistupoval, když si takový weblog může pořídit klidně sám a bude to pro něj mnohem jednodušší. Ještě jedna otázka: Co by jsi vlastně po celou tu dobu, kdy by tvůj weblog lezl na špici, dělal ty? Tohle mi uniká nejvíc. Promiň, ale přijde mi to tak, že hledáš někoho, kdo bude za tebe vydělávat. |
||
Petr.. Profil * |
#10 · Zasláno: 5. 3. 2006, 12:01:48
Takže
Ok za rok se ozvem znovu aš se naučím češtinu.. Tet jste mě dali lekci. Pokusím se s tím něco udělat.. Jo a díky |
||
Tomik Profil |
#11 · Zasláno: 5. 3. 2006, 12:06:46
Peca
blog = webový blog blog = webový log, log = deníček, nikoli blog, to je zkratka weblogu |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0