Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peck Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 3. 2006, 19:06:05
explorer mi ignoruje css nevim co stim poradte pls
|
||
Petra Profil |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2006, 19:09:59
Zkus jestli explorer nezabere na čokoládu ... a kdyby ne, tak sem zkus dát odkaz ;-)
|
||
Dero Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2006, 19:46:52
OT:
Petra: Vložil jsem tabulku 90% čokolády Lindt do CD mechaniky. Nic se nestalo, nepochybuji však, že ode dneška budou smrti mých Windows hnědé. :o) |
||
Petra Profil |
#4 · Zasláno: 5. 3. 2006, 19:56:37
OT RE OT:
A já myslela, že tobě v IE funguje všechno.... příště bílou Milku!!! To jsem neřekla? :-) |
||
*Čvachta* Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 3. 2006, 19:56:51
Dero
To se ještě dá sehnat, 90% čokoláda? :) Hned bych ji snědl :) |
||
PerToon Profil |
#6 · Zasláno: 5. 3. 2006, 19:57:36
Dero: že ode dneška budou smrti mých Windows hnědé.
Eh? To je trochu překombinovaná věta ne? Já bych čokoládu radši napojoval přes USB, ale to je off-topic. Slyšel sem, že čokoláda není validní, zeptejte se Chamurappiho co si o tom myslí. |
||
Timy Profil |
#7 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:02:02
PerToon
"Slyšel sem, že čokoláda není validní, zeptejte se Chamurappiho co si o tom myslí." Invalidita nemůže mít vliv na chuť čokolády. Peck Jak to myslíš - ignoruje je všude (patrně je máš vyplé v nastavení) nebo jen na tvých stránkách (pak to bude chtít odkaz)? |
||
Dero Profil |
#8 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:14:18
Eh? To je trochu překombinovaná věta ne?
Ne, zdaleka ne. Doporučuji barokní literaturu. Invalidita nemůže mít vliv na chuť čokolády. Bod, Timy, bod! :o) |
||
habendorf Profil |
#9 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:57:42
Vložil jsem tabulku 90% čokolády
Tabulky doporučuji nahradit css layoutem. zeptejte se Chamurappiho co si o tom myslí Chamurappi sem sám nepřijde, je třeba políčit past s návnadou: XHTML Teď je jisté že tento thread navštíví. Invalidita nemůže mít vliv na chuť čokolády. To je pravda. Ale zabývejme se i přístupností. Pokud budete mít tabulkovou čokoládu, musíte na ni čekat na celou. V případě css čokolády stačí jen trošku natrhnout obal a můžete už hryzat, zatímco zbytek obalu se může odstraňovat na pozadí hryzání. budou smrti mých Windows hnědé Ano, tato barva je v případě Windows obzvláště vystihující. To se ještě dá sehnat, 90% čokoláda? V létě jsem si z Francie přivezl 98%. Po dvou kostičkách jsem měl tepovou frekvenci jak pilot stíhačky při startu a půl noci jsem nemohl usnout. patrně je máš vyplé v nastavení Myslím že to v IE nelze. (tedy lze, ale ne triviálně) |
||
RPG Profil |
#10 · Zasláno: 5. 3. 2006, 21:06:09
Čokoláda je příšerně náročná na hardware... nedoporučoval bych. Navíc, obsahuje spyware... který se samovolně nainstaluje na systém, lze se ho zbavit pouze aktivním pohybem, což u webmasterl nehrozí. :-)
|
||
habendorf Profil |
#11 · Zasláno: 5. 3. 2006, 21:16:38
příště bílou Milku!!!
Milka je čokoláda? A bílá? Půl života žiju v domnění, že se jedná o fialové hovězí. |
||
PerToon Profil |
#12 · Zasláno: 5. 3. 2006, 21:56:36
Dle mého skromného imho je každá čokoláda 100% i kdyby to byl jenom jíl. Kdyby byla čokoláda 90% tak jí někdo už 10% ukousnul.
|
||
habendorf Profil |
#13 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:01:37
PerToon: Zajímavá teorie. Zajímalo by mě, kdo ukousnul chybějících 96% čtyřprocentní menšiny.
A taky si zkusím v hospodě při pátečním mariáši objednat 100% rum :o) |
||
Timy Profil |
#14 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:14:33
habendorf
"To je pravda. Ale zabývejme se i přístupností." Naštěstí i invalidní čokoláda může být stejně tak přístupná a lze jíst již během rozbalování. |
||
habendorf Profil |
#15 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:19:28
Timy: Jistě. Neřešil jsem validní × invalidní, ale tabulková × css čokoláda.
Ještě jsem zapoměl zmínit jednu věc. Čokoládě je lepší nastavit nějaký rozumný padding aby se eliminovalo riziko ukousnutí vlastních prstů. |
||
PerToon Profil |
#16 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:26:22
habendorf- ale bacha na rozdíl v počítání rozměrů, aby čokoláda nepřetékala obal.
|
||
habendorf Profil |
#17 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:30:16
PerToon: Ano, je třeba použít quirk. Ve standardu bychom čokoládu drželi vně čokolády, asi by nám padala z ruky.
|
||
PerToon Profil |
#18 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:31:40
habendorf- tím vyvstává otázka, jak se pro takovou čokoládu definuje doctype. Nevím jak vy, já většinou na čokoládě čtu název a spotřebu, ale celé složení ne. Jak to berou prohlížeče? Ignorují třeba složení čokolády, když není tam kde by mělo být?
|
||
Chamurappi Profil |
#19 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:41:04 · Upravil/a: Chamurappi
Nejezte čokoládu, jste pak od ní upatlaní, lze ji libovolně ulamovat po částech a až na oříšky, rozinky a podobné proprietální suroviny nejde její chuť prakticky nijak obohatit. Vyvíjela se zcela přirozeně, a proto nebude v budoucnu nikomu chutnat. A to ani když nebude tabulková.
Jezte čoxoládu, přímého nástupce čokolády! Je dokonale čistá, nedovolí vám se upatlat, lze ji konzumovat pouze v kuse a může mít mnoho příchutí. Navíc ji můžete i kousat, nabízet přátelům, darovat či skladovat. Začněte s čoxoládou již dnes! Kupte si 125g balení a ochutnejte zářivou budoucnost této dobroty. |
||
PerToon Profil |
#20 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:42:18
Chamurappi- máš u mě největšího boda! Tyjo tys nezklamal!!!!! :-))))
|
||
Timy Profil |
#21 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:44:50
habendorf
"Chamurappi sem sám nepřijde, je třeba políčit past s návnadou: XHTML Teď je jisté že tento thread navštíví." Hmm, funguje to :o) |
||
habendorf Profil |
#22 · Zasláno: 5. 3. 2006, 23:00:53
Chamurappi: Jistě jsi měl na mysli xčokoládu, jen došlo k překlepu. Ta heřmánková z obrázku je moje nejoblíběnější. Jen mě mrzí, že pro IE ji musím posílat s mime text/mydlo.
|
||
PerToon Profil |
#23 · Zasláno: 5. 3. 2006, 23:16:21
Pánové vy úplně zapomínáte na flashovou čokoládu!
A nyní jeden z častých dotazů: A taky by mě zajímalo, proč když si nahraju čokoládu na web, tak ostatním funguje jen obal, ale žádná čokoláda. Nevíte proč ji nelze najít? Mám ji v disketovce pojemnovanou Čokoláda. |
||
Chamurappi Profil |
#24 · Zasláno: 5. 3. 2006, 23:39:34
Reaguji na habendorfa:
„Jistě jsi měl na mysli xčokoládu, jen došlo k překlepu“ Ne, správně je to čoxoláda. Tvůj název je chybný a dle zákonů světa X bude trest za tvůj překlep... hmm, nech se překvapit. „Jen mě mrzí, že pro IE ji musím posílat s mime text/mydlo“ Další chyba. Exploreru se, stejně jako lidem, kterým z bůhvíjakých důvodů nesedne futuristická mýdlová příchuť, čoxoláda vůbec nedává. Oni by ji nepřijali, nepovažují ji za poživatelnou. Tudíž ten, kdo chce nabízet čoxoládu, si zpravidla pořídí normální čokoládu a tu zabalí do obalu čoxolády. Má to tak hlubší smysl, který sice nikdo nezná, ale ani o něm nepochybuje. Nyní mne omluv, jdu si naleštit špalek a sekyrku. |
||
habendorf Profil |
#25 · Zasláno: 5. 3. 2006, 23:45:27
bude trest za tvůj překlep... hmm, nech se překvapit
jdu si naleštit špalek a sekyrku Sakra, začínám mít neblahé tušení, že tyto dvě věty spolu nějak souvisí. |
||
habendorf Profil |
#26 · Zasláno: 6. 3. 2006, 00:00:39
Další chyba. Exploreru se, stejně jako lidem, kterým z bůhvíjakých důvodů nesedne futuristická mýdlová příchuť, čoxoláda vůbec nedává. Oni by ji nepřijali, nepovažují ji za poživatelnou. Tudíž ten, kdo chce nabízet čoxoládu, si zpravidla pořídí normální čokoládu a tu zabalí do obalu čoxolády. Má to tak hlubší smysl, který sice nikdo nezná, ale ani o něm nepochybuje.
Smekám, geniálně napsáno. A ještě mi to v jiné rovině také připomělo skvělé čokoládou polévané bavlněné bonbóny Milo Minderbindera. Jinak po posledním pozření čoxolády jsem musel třikrát valit na taoletu, konečně jsem pochopil, proč je na ní nápis "3WC valit". |
||
PerToon Profil |
#27 · Zasláno: 6. 3. 2006, 00:13:21
Jaké validní atributy má tag pro čokoládu? Funguje čokoláda bez skriptů? Vadí vám popup čokolády? Vadí vám blikající čokolády? Vadí vám čokolády v rámech? Dá se zabránit stáhnutí čokolády? Neudělá Yuhů čokoládovou verzi jakpsatwebu? Hodí sem peta odkaz na svou stránku kde si po hodinovém hledání nalezneme něco o čokoládě? Víte, že když děláte čokoládu ve FrontPage, že z toho vyleze strašná prasárna? Co říkáte čokoládě s bublinkama, to znamená, že sémantický význam čokolády se ztrácí, když je většina z ní vzduch? A co na to Jan Tleskač?
|
||
habendorf Profil |
#28 · Zasláno: 6. 3. 2006, 00:24:26
Hodí sem peta odkaz na svou stránku
Bezesporu kde si po hodinovém hledání nalezneme něco o čokoládě? Nenalezneme A ještě z redakční pošty: caw nevyte negdo jak mam vicentrovat cokoladu?????????? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis thx |
||
Miloš Profil |
#29 · Zasláno: 6. 3. 2006, 00:44:42
habendorf
nevyte negdo jak mam vicentrovat Budeš muset VÍC ENTROVAT. |
||
PerToon Profil |
#30 · Zasláno: 6. 3. 2006, 00:47:38
Miloš, habendorf- LOL!!!!
A ještě perla na závěr! Schválně co říkáte na banán v čokoládě? |
||
Téma pokračuje na další straně.
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0