Autor Zpráva
roborobo
Profil
v subore .css mam okrem ineho tento kod:

body { background-color: #67008C;
background-image: url('./menu_pictures/background_menu.gif');
background-position-y:50;
color: #FFFFFF;
}


najpodstatnejsie je: background-position-y:50;

Chcel som totiz posunut pozadie o 50pix dole. Doma mi to islo, ale na inom prehliadaci to nejde. Da sa s tym nieco spravit?

dakujem za odpoved
*Čvachta*
Profil *
chybí tam jenotka px
roborobo
Profil
akosi to nejde ani tak
Martin
Profil
background-position-y a background-position-x se nempoužívá.
http://www.jakpsatweb.cz/css/background-position.html
Peca
Profil
Existuje vůbec něco jako background-position-y? Zkus background-position: 0px 50px;
*Čvachta*
Profil *
Doporučuju zapisovat na jeden řádek jako

background: barva url pozice
roborobo
Profil
Peca: dakujem pomohlo to.
uz mi to ide

Ono je to len docasne riesenie, viem ze to nie je velmi bezne.
Ja som totiz zacal pisat html tento tyzden a zatial to aj na tom vebe vidno - klasicke zaciatocnicke ramce, ...
roborobo
Profil
Peca: dakujem pomohlo to.
uz mi to ide

Ono je to len docasne riesenie, viem ze to nie je velmi bezne.
Ja som totiz zacal pisat html tento tyzden a zatial to aj na tom vebe vidno - klasicke zaciatocnicke ramce, ...
roborobo
Profil
no vidis, zaciatocnik :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.