Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
laco Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 3. 2006, 09:36:55
Zdravim. Doteraz som vyriesil vsetky problemi co som mal, no o tomto som nenasiel niekde zmienku.
Flash pouzivam len ako doplnok k html a php a potrebujem na flashi vypnut zvuk, problem je vsak v tom ze ked kliknem na odkaz tak sa mi flash samozrejme refresne a zvuk sa znova pusti... Dalo by sa to vyriesit zaslanim nejakej premennej,ale neviem ako to mam vyriesit. Poradte please... stranka je http://www.e-via.sk |
||
peta Profil * |
#2 · Zasláno: 10. 3. 2006, 11:13:33
laco
1. Flash forum je o 20 radku niz. 2. pokud se to vazne tyka html, pak reseni vidim v JS cookies, kde si zapises zvuk=off a pak pri reload porovnavas, co mas v cookies. Vzi prepinani vzhledu na www.volny.cz/peter.mlich/ to je reseno podobne 3. dalsi takove reseni je PHP session / zapis do souboru 4. A pak muzes pouzit taky JS/PHP predavani parametru pres prikazovou radku (metoda GET) (jakpsatweb - javascript - priklady - ze spodu asi 5 radku neco jako prevzeti prikazove radky nebo tak neco) 5. pouzit nejakou metodu nastaveni Flash, pokud to existuje, viz forum Flash, ale mozna to sem nekdo napise. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0