Autor Zpráva
Kajda
Profil *
Existuje způsob, jak přinutit FF použít behavior napsaný pro IE? Neznám syntaxi ani použití XBL, je možno nějakým způsobem použít htc soubor stejně jako v IE???
Kajda
Profil *
Nebo... dokáže mi tu někdo udělat rychlokurz na xbl, pokud v htc použiji něco jako toto?



<property name="idn">
<attach event="onmouseover" handler="napoveda">
<attach event="onmouseout" handler="napovedaex">
<script type="text/javascript">

function napoveda ()
{
cesta = eval ("element.document.all." + idn + ".style");
cesta.visibility = "visible";
cesta.top = event.clientY + element.document.body.scrollTop - 120;
}

function napovedaex ()
{
cesta = eval ("element.document.all." + idn + ".style");
cesta.visibility = "hidden";
}
</script>
peta
Profil *
Kajda
Nevim, k cemu by ti bylo dobre prepsat mouseover do XBL. Vzdyt ve FF funguje CSS .aaa:hover . FF mam pocit, nepouziva attach event a 100% nepouziva document.all a nepouziva tusim ani event.ClientY, jinak si myslim, ze to bude stejne.

OBJEKTY
function objGet(x)
{var d=document;return d.getElementById?d.getElementById(x):d.all?d.all[x]:d.layers?d.layers[ x]:null;}

KLAVESNICE
function klavesa(e)
{var k;
if (!e) var e=window.event;k=e.charCode?e.charCode:e.keyCode?e.keyCode:e.which; // Moz,IE,NN

if (k==52 || k==100) moves[0]=1 //44
}

document.onkeyup = klavesa2;
document.onkeydown = klavesa;

MYS
function myska(e)
{
if (!e) {var e=window.event}
if (e.pageX || e.pageY) {racketX=e.pageX} //y=e.pageY
else if (e.clientX || e.clientY) with (document.body)
{racketX=e.clientX+scrollLeft} //y=e.clientY+scrollTop
racketmove()
}
document.onmousemove=myska;

tak jo, event.ClientX asi pouziva, ale event dostava primo z funkce nikoli pres window.event jako explorer
Kajda
Profil *
Tak trochu experimentuji. Ano, hover funguje, ale nespočítá, kam se má zobrazit, když to vztáhnu přímo k tomuto. Je mi jasné, že samozřejmě tu polohu lze nalézt jinak, i s použitím CSS, ale chtěl jsem zkusit behavior soubor.
Rozdíly v chápání javascriptu mezi oběma prohlížeči znám, šlo mi spíš o to, jak se předávájí parametry do XBL a zdali se vůbec používá js.
peta
Profil *
Kajda Ok, tak to se omlouvam, XBL nepouzivam, neni duvod, zatim jsem si vystacil s normalnim JS pripadne detekci prohlizece. U behaviour treba JS konzola vypisuje chybu, neznamy prikaz.

Chyba: Neznámá vlastnost 'behavior'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://mracek.xhosting.cz/pis5/pisk5.css
Řádek: 1
llook
Profil
Dean Edwards napsal takový XBL pro Mozillu, co umí zpracovávat HTC. Viz http://dean.edwards.name/moz-behaviors/
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.