Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
D155y Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 3. 2006, 12:08:29
Jde o to že se snažím provést registrac¨i pomocí javascriptu. Dřvíe jsem měl problém jäk vyřešit to že když napíšu do loginu jméno, změní se v závislosti na jménu i heslo.¨Nevím jak to udělat i teď, ale jistou představu už mám
Kód by vypadal nějak takto a, já bych po přijetí mailu uživatele registroval normálně. Teď neznám přesně kód javascriptu pro změnu heslo v závislosti na jménu uživatele ale bylo to nějak takhle: píšu pouze text a ne přesnou podobu se symboly if name uživatel bla bla heslo: ****** if also name good bla bla heslo *** Takhle nějak by to mělo vypadat, jenže já neznám ten kód a naposledy když jsem dělal zaheslování stránek nedopadlo to moc valně |
||
gajdynator Profil |
#2 · Zasláno: 12. 3. 2006, 12:10:59
D155y
Veď tak si každý zistí heslo iba zobrazením zdrojového kódu ! Odporúčam PHP. |
||
Gekon Profil |
#3 · Zasláno: 12. 3. 2006, 12:12:47
Jo, tohle je opravdu nespolehlivé... jak říkal gajdynator, použij PHP
|
||
D155y Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 3. 2006, 12:27:52
No jenže já v PHP neumím a nemám ani MySQL a apache takže to by asi fakt nešlo. Jedině kdyby někdo poradil
|
||
Leo Profil |
#5 · Zasláno: 12. 3. 2006, 12:43:47
"No jenže já v PHP neumím a nemám ani MySQL a apache takže to by asi fakt nešlo."
Tak se zatim do takovych veci nepoustejte, Leo |
||
Hugo Profil |
#6 · Zasláno: 12. 3. 2006, 13:20:28
Tento problém se tady řeší často. Pomocí JS (nebo obecně na straně klienta) není možné udělat bezpečně logování. Chce to skriptování na straně serveru. Podívej se na
http://linuxsoft.cz je tam seriál o php. V pár dílech je popsán jednoduchý redakční systém pro web. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0