Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
davsou Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 3. 2006, 12:52:24
Přešel jsem z připojení k internetu přes modem na bezdrát přes siťovou kartu. Problém - v IE6 nejde změnit nastavení připojení, jakožto odebrat vytáčené připojení. Už jsem zkoušel snad vše, odvorival jsem počítač, dialery odstranil. Nakonec jsem si musel nainstalovat prohlížet Mozilla, tam jde připojení k internetu po sití bez problému. Mám Windows XP Pro SP1. Poraďte jak odebrat telefonické připojení a nastavit připojení přes síť.
|
||
INSiGHT Profil |
#2 · Zasláno: 17. 3. 2006, 13:08:28
Nakonec jsem si musel nainstalovat prohlížet Mozilla - nic lepšího se ti nakonec nemohlo stát;-)
Zůstaň u něj a je po problému! |
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 17. 3. 2006, 15:35:22
davsou
Nebyl ve Windows nějaký průvodce pro vytvoření bezdrátového připojení? |
||
davsou Profil * |
#4 · Zasláno: 17. 3. 2006, 18:09:25
for INSiGHT
Mozilla je v pohodě ale při prohlížení souboru z internetu ve formatu wmw, wma atd. mě tyto soubory nejdou spustit ve Windows media player jelikož si tento vždy vyřaduje telefonicke připojení. for Mistr ve Windows je průvodce, ale po jeho úspěšném nainstalování se nikdy nic neuloží a vše zůstane v původní podobě. |
||
djlj Profil |
#5 · Zasláno: 17. 3. 2006, 18:13:17 · Upravil/a: djlj
davsou
Ovládací panely -> Síťová a telefonická připojení. Aspoň tak to je ve w2k a funguje to bez problému... |
||
davsou Profil * |
#6 · Zasláno: 17. 3. 2006, 18:45:14
for All
V nabídce "možnosti internetu" záložce "připojení" je zaškrtnuto "vždy vytáčet výchozí připojení" toto nelze nijak změnit zřejmě mám nějakou chybu v systému, ale nevím kde. Jak už jsem řekl původní telefonická připojení přes např. Tiscali, Seznam atd. nejdou odebrat, žádným způsobem a nová připojení nejdou v internetu exploreru nainstalovat, vytvořit. Mozilla jede v pohodě. |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 17. 3. 2006, 20:10:26
davsou
původní telefonická připojení přes např. Tiscali, Seznam atd. nejdou odebrat, žádným způsobem a nová připojení nejdou v internetu exploreru nainstalovat, vytvořit. Je to divné, avšak ne nemožné. Když jsem ještě míval vytáčené připojení, tak si nebyl program schopný zapamatovat moje heslo. Musel jsem ho pokaždé vypisovat... |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0