Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Alice Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 3. 2006, 23:20:31
Jak mám odeslat tento formulář přes MailForm? Pořád se mi to tam hádá odesílání s tím počítáním znaků.
html stránka <SCRIPT src="ftext.js" type=text/javascript></SCRIPT> soubor ftext.js function countit(pocet) Prosím poraďte, vůbec netuším. |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 25. 3. 2006, 03:43:17
Na konci desáté řádky uvedeného kódu máš chybu v tagu, ne? Nemělo by tam být </tr> místo <tr>? Jak tak ale koukám, tenhle problém není jen tam. Je snad všude, kde končí tag <tr>.
|
||
Alice Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 3. 2006, 09:54:57
Dík, máte pravdu. Můj problém s odesíláním to ale nezměnilo.
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 25. 3. 2006, 13:30:28
Alice
Můj problém s odesíláním to ale nezměnilo. To ne. Souhlasím. Tato úprava neměla na odesílání vliv. |
||
Alice Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 3. 2006, 12:10:26
Nebo jinak.
Jak mám odeslat tento formulář na e-mail? Tlačítko Odeslat bych chtěla aby zůstalo tam kde je. (myslím jako opticky) <SCRIPT src="ftext.js" type=text/javascript></SCRIPT> soubor ftext.js je uveden výše... |
||
Alice Profil * |
#6 · Zasláno: 28. 3. 2006, 11:25:52
Prosím. Pomozte mi. Už se s tím trápím týden a bezůspěch.
Od MailFormu mi psali, že mám vložit formulář mezi tento skript, místo teček... <form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp"> Jenže když to udělám, tak mi přestane fongovat to počítání znaků v textarea... a tlačítko odeslat je mimo tabulku. Já ho ale chci, tam kde je. Nešlo by to odesílání zakombinovat do toho souboru ftext.js, nebo tak něco...? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0