Autor Zpráva
Alice
Profil *
Jak mám odeslat tento formulář přes MailForm? Pořád se mi to tam hádá odesílání s tím počítáním znaků.

html stránka

<SCRIPT src="ftext.js" type=text/javascript></SCRIPT>

<FORM id=form1>
<form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp">
<input type="hidden" name="mailform_userid" value="XXXXX">
<table border="1" width="560" cellpadding="5" cellspacing="0" bgcolor="#E9E9E9" align="center">
<tr><td>
<table border="0" width="560" cellpadding="5" cellspacing="0" bgcolor="#E9E9E9">
<tr><td align="right" valign="top" width="153"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Odesílatel :</font></td><td width="340"><input type="text" size="12" name="Od" value="@"></td><tr>
<tr><td align="right" valign="top" width="153"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Příjemce :</font></td><td width="340"><input type="text" size="12" maxlength="13" name="pro" value="Alice" disabled></td><tr>
<tr><td align="right" valign="top" width="153"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Zpráva :</font></td><td><TEXTAREA class=iText id=smsText onblur=countit(118) onkeyup=countit(118) title="Sem napište text zprávy." onfocus=countit(118) onclick=countit(118) name=text rows=4 wrap=on cols=30 onchange=countit(118) maxlength="118"></TEXTAREA></td><tr>
<tr><td></td><td align="left" valign="top" width="300"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Již jste napsal(a) <SPAN id=charsWritten></SPAN>&nbsp;znaků. Ještě můžete napsat <SPAN id=charsLeft></SPAN>&nbsp;znaků.</font></td><tr>
<tr><td colspan="2" align="center"><input type="submit" value="Odeslat"><input type="reset" value="Vymazat formulář"></td><tr>
</td><tr>
</table>
</table>
</form>

soubor ftext.js

function countit(pocet) 

{
var str = document.forms["form1"].text;
if(str.value.length>pocet)
str.value = document.forms["form1"].text.value.substr(0,pocet);

document.getElementById("charsWritten").innerHTML = str.value.length;
document.getElementById("charsLeft").innerHTML = pocet - str.value.length;
}

Prosím poraďte, vůbec netuším.
Mistr
Na konci desáté řádky uvedeného kódu máš chybu v tagu, ne? Nemělo by tam být </tr> místo <tr>? Jak tak ale koukám, tenhle problém není jen tam. Je snad všude, kde končí tag <tr>.
Alice
Profil *
Dík, máte pravdu. Můj problém s odesíláním to ale nezměnilo.
Mistr
Alice
Můj problém s odesíláním to ale nezměnilo.
To ne. Souhlasím. Tato úprava neměla na odesílání vliv.
Alice
Profil *
Nebo jinak.
Jak mám odeslat tento formulář na e-mail? Tlačítko Odeslat bych chtěla aby zůstalo tam kde je. (myslím jako opticky)

<SCRIPT src="ftext.js" type=text/javascript></SCRIPT>

<FORM id=form1>
<table border="1" width="560" cellpadding="5" cellspacing="0" bgcolor="#E9E9E9" align="center">
<tr><td>
<table border="0" width="560" cellpadding="5" cellspacing="0" bgcolor="#E9E9E9">
<tr><td align="right" valign="top" width="153"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Odesílatel :</font></td><td width="340"><input

type="text" size="12" name="Od" value="@"></td></tr>
<tr><td align="right" valign="top" width="153"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Příjemce :</font></td><td width="340"><input

type="text" size="12" maxlength="13" name="pro" value="Alice" disabled></td></tr>
<tr><td align="right" valign="top" width="153"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Zpráva :</font></td><td><TEXTAREA class=iText

id=smsText onblur=countit(118) onkeyup=countit(118) title="Sem napište text zprávy." onfocus=countit(118) onclick=countit(118)

name=text rows=4 wrap=on cols=30 onchange=countit(118) maxlength="118"></TEXTAREA></td></tr>
<tr><td></td><td align="left" valign="top" width="300"><font face="MS Sans Serif, Arial" size="1">Již jste napsal(a) <SPAN

id=charsWritten></SPAN>&nbsp;znaků. Ještě můžete napsat <SPAN id=charsLeft></SPAN>&nbsp;znaků.</font></td></tr>
<tr><td colspan="2" align="center"><input type="submit" value="Odeslat"><input type="reset" value="Vymazat formulář"></td></tr>
</td></tr>
</table>
</table>
</form>

soubor ftext.js je uveden výše...
Alice
Profil *
Prosím. Pomozte mi. Už se s tím trápím týden a bezůspěch.
Od MailFormu mi psali, že mám vložit formulář mezi tento skript, místo teček...

<form method="POST" action="http://www.mailform.cz/form.asp">

<input type="hidden" name="mailform_userid" value="xxxxx">
...
<input type="submit">
</form>

Jenže když to udělám, tak mi přestane fongovat to počítání znaků v textarea... a tlačítko odeslat je mimo tabulku. Já ho ale chci, tam kde je. Nešlo by to odesílání zakombinovat do toho souboru ftext.js, nebo tak něco...?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0