Autor Zpráva
gorgeous007
Profil
Preco internet explorer za kazdym obrazkom robi medzeru? Neviete mi s tym niekto pomoct? Skusal som vselico, ale ten blby prehliadac ju tam da stale.
djlj
Profil
zkoušels i margin: 0px ?
gorgeous007
Profil
zkoušels i margin: 0px ?
To som skusal ako prve. ;-)
gajdynator
Profil
gorgeous007
Aj pri takmer prázdnej stránke (stručný kód + obrázok) ?
Nedal si za obrázkom medzeru ? :)
gorgeous007
Profil
Aj pri takmer prázdnej stránke (stručný kód + obrázok) ?
Nedal si za obrázkom medzeru ? :)


Skusil som to dat do jedneho riadku, ale ani to nepomaha. Ja mam totiz dva obrazky pod sebou a chcem aby boli uplne pri sebe (tak ako ma google zlozene logo z viacerych obrazkov pri sebe).
gajdynator
Profil
gorgeous007
Ak dobre vidím Google má logo robené cez tabulky...
Dalo by sa použiť float ?
gorgeous007
Profil
Ak dobre vidím Google má logo robené cez tabulky...
Dalo by sa použiť float ?

Tak asi skusim tie tabulky a uvidim.
gajdynator
Profil
gorgeous007
A float ?
UPDATE: to asi nie...
Meldo
Profil
a keby si si pozrel google zdrojak?

<table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0>
<tr>
<td><img src="obr1.jpg" alt="" border="0" style="border: 0px; margin:0;" /></td>
<td><img src="obr2.jpg" alt="" border="0" style="border: 0px; margin:0;" /></td></tr>
</table>
gajdynator
Profil
Meldo
Neskoro
habendorf
Profil
Je to způsobeno tím, že img je inline element. Jestli tě trápí vertikální mezera mezi obrázky, nastav pro img display:block;. Tabulku bych do toho rozhodně necpal.
gorgeous007
Profil
Je to způsobeno tím, že img je inline element. Jestli tě trápí vertikální mezera mezi obrázky, nastav pro img display:block;. Tabulku bych do toho rozhodně necpal.
Diky. Aj tak som to uz urobil cez tabulku, ale zide sa mi to na vyriesenie mojho druheho problemu, kde tabulku nemozem pouzit. Dik.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.